Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanácsadás képes leírás - Online reklám.tlap.hu
részletek »

Tanácsadás - Online reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Tanácsadás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Kisvállalati marketing tanácsadás

Kisvállalati marketing tanácsadás

Tanácsadás, oktatás Amennyiben Ön kisvállalkozó, és úgy érzi, üzletének egy jó marketing trénerre, vagy oktatóra van szüksége, akkor jó helyen jár Nálam. Segítek Önnek felpörgetni vállalkozását, hogy megsokszorozza ügyfelei számát, hogy bevétele növekedjen a válság ellenére. Legszívesebben olyan kisvállalkozókkal dolgozom együtt, akik nem csak pár új vevőt szeretnének, hanem hosszú távú célkitűzéseik vannak, és 'nagyban' gondolkodnak. Bebizonyítom Önnek, hogy akár a nulláról is képes felépíteni egy sikeres vállalkozást, és tovább fejleszteni azt. Az üzleti modell, a sikeres konstrukció kialakításában is segítek Önnek.

Kreatív szövegírás

Kreatív szövegírás

A szövegírás az online reklám alapköve, hiszen egy professzionális szöveg képes eladni, ám az ellenkezője is előfordulhat, ezért nagyon fontos, főként online reklám esetében, hogy professzionális kreatív szövegírás kerüljön alkalmazásra. Manapság már a weboldalak keresőoptimalizálásához is alapvető követelmény, hogy a szöveges tartalom kulcsszóra optimalizáltan legyen elkészítve, ehhez szükséges a profi szövegíró.

Marketing Commando

Marketing Commando

Villámkonzultáció telefonon - 30 perces beszélgetés egy titkos tanácsadóval Ha égető problémádra egy azonnali mentőövre van szükséged, mert gyors döntésre kényszerít egy versenytársad, vagy egy termékbevezetés állít dilemmák elé, esetleg a hirdetés leadási határideje szorongat... Marketing Reform Program - intenzív, cégre szabott együttműködés Átalakítunk! 3+3 hónapos, intenzív marketing együttműködés, amely során a tanácsadó segítségével a marketinged minden egyes elemét átvizsgáljuk... Marketing Fitnesz Program - 9 hónapos, csoportos konzultáció 9 hónap alatt újjászületik a céged! Ebben a programban a tanácsadó segítségével és ... Marketing Rohamkonzultáció - 2-3 órás egyéni tanácsadás Ha nem tudod, hogy merre indulj a céged marketingjével, vagy egy közelgő marketing akciódat, eszközödet szeretnéd véleményeztetni ...

Marketing tanácsadás

Marketing tanácsadás

A Marketing stratégia A marketing tudományának csúcsa; egy sikeres vállalat, sikeres vezetéséhez szükséges komplex módszer. Bizonyára sokan részt vettek már 'stratégia - készítő' csapat munkában. Ennek ellenére sokan azt sem tudják, merről - honnan kell hozzáállni egy vállalat stratégiájának kialakításában. Az alábbi szemelvény csak vázlatosan, tartalomjegyzék jelleggel ad útmutatást a stratégia kialakításához. Megmutatja, hogy milyen elemeket szükséges tartalmaznia ahhoz, hogy a végeredmény jelentős segítséget nyújtson a menedzsment számára a vállalat irányításához.

MAT Prémium  mentoring program

MAT Prémium mentoring program

Mit szólnál hozzá, ha azt ígérném: 10 hét alatt képes leszel önállóan, módszeres ügyfélszerzésre! A program neked szól, amennyiben: nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő célpiacot határoztad meg magadnak nem vagy biztos benne, hogyan kell ismertséget, érdeklődést és bizalmat építeni a célpiacodon gondot okoz az ügyfélszerzési tárgyalás nem tudod meghatározni a kedvezményeidet nem tudod mi az a marketingcsali vagy az eddigiek nem működtek nem tudod, hogyan kell az érdeklődőkből gyorsan adatbázist építeni a website-od eddig nem hozott jelentős ügyfélszámot gondot okoz a reklámszövegírás át szeretnéd látni a saját marketingedet, mondjuk max. 2 oldalas marketingtervben szeretnéd elsajátítani az ajánlásmarketing technikákat garantált ügyfeleket szeretnél szerezni előadásaiddal multinacionális ügyfeleket szeretnél

NRC - Online fókuszcsoport

NRC - Online fókuszcsoport

Nincsen jobb annál, mint amikor ügyfeleink saját szavaikkal mondanak véleményt egy szolgáltatásról. Úgynevezett fókuszcsoportok már régebben is voltak, de az internetnek hála már akár online is készíthetőek! Hogy ez miért hasznos? Hát azért, mert az online fókuszcsoportnak az offline -al összehasonlítva nincsenek földrajzi korlátai. Így jóval több ügyfél véleményét ismerjük meg. Egy efféle online fókuszcsoport állhat több fórumból, blog láncokból, stb. Az NRC fókuszcsoport modulja Önnek is segít!

Offshore cégalapítás, offshore tanácsadás

Offshore cégalapítás, offshore tanácsadás

Offshore-ceg.net offshore megoldás szállítás. Nem csak profiknak, olcsó cégalapítás, teljeskörű ügyvédi tanácsadással egybekötve. Profi szolgáltatások, bankszámla, kártya ügyintézés, adótanácsadás. Teljes diszkréció. Offshore-ceg.net az offshore partner. www.offshore-ceg.net weboldalunkon minden szükséges információt megtalál. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon minket bátran. Cégünk ingyenesen és teljes kőrűen tájékoztatja Önt, bármilyen kérdése merül fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Amennyiben óhajtja, tervet készítünk Önnek, hogy üzleti tevékenységéből származó profit mértékét hogyan tudná maximalizálni. Meg fog lepődni a számok láttán, melyek azt jelzik, hogy az előző években mennyi pénzt takaríthatott volna meg az adóterhek legális lecsökkentésével.

Tanácsadás, projekttervezés, projektvezetés

Tanácsadás, projekttervezés, projektvezetés

A marketing a józan paraszti ész és a pontos statisztikai elemzések kombinációja, vagyis színtiszta pszichológia és számtan... Miért van ehhez szüksége egy válallkozásnak tanácsadóra? A saját interperszonális kapcsolataiban mindenki boldogul úgy-ahogy. Ám kevesen mondhatják el magukról, hogy általában véve is tisztában vannak azzal, hogyan működik maga az ember, milyen impulzusok alapján hoz döntéseket, hogyan lehet tájékozatni, meggyőzni, motiválni, úgy, hogy ne vegye azt tolakodásnak a mai, alapvetően reklámellenes, ám az élet minden területén az eladási szándékok által befolyásolt világban.

Ügyfélszerző reklámszövegek

Ügyfélszerző reklámszövegek

Sokan cikinek érzik azt, hogy tanácsot kérjenek. Azt gondolják, hogy ők elég okosak, dörzsöltek ahhoz, hogy egyedül is megbirkózzanak a cég dolgaival, és gyenge az a vezető, aki tanácsadókra szorul. De én azt mondom, inkább ahhoz kell bátorság és erő, hogy az ember elismerje, bizonyos dolgokhoz nincs elegendő ismerete. Megnyugtatlak: a cégvezető nem azért cégvezető, mert ő mindenhez ért. Elég, ha megtalálja azokat az embereket, akik megfelelő szaktudással kezelik a cég egyes területeit.

Hirdetés
Webtanácsadás - ACT International

Webtanácsadás - ACT International

Az általunk nyújtott webfejlesztési tanácsadói szolgáltatások közös jellemzője, hogy végső céljuk a készülő vagy már elkészült weboldal hatékonyságának, sikerességének, üzleti hasznának növelése. A weboldal puszta megvalósításához legtöbbjük nem elengedhetetlen, ugyanakkor az esetek többségében ezek a szolgáltatások jelentik a különbséget a 'szép' illetve a 'szép és üzletileg eredményes' weboldal között. Iparági internetjelenlét-elemzés A marketing- és fejlesztési koncepció kialakításához nyújt segítséget a megbízó versenytársainak internetes jelenlétét elemző tanulmány. Iparági internetjelenlét-elemzés bővebben Trend- és best­practice-kutatás Elsősorban olyan gyakorlatok, megoldások felkutatása és elemzése, amelyek előremutatóak és segítséget jelenthetnek a webfejlesztés során. Trend- és bestpractice-kutatás bővebben

Tuti menü