Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reklámügynökségek képes leírás - Online reklám.tlap.hu
részletek »

Reklámügynökségek - Online reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Reklámügynökségek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Brandlift reklámügynökség

Brandlift reklámügynökség

A jó bornak is kell cégér, vagyis a reklámra mindenkinek szüksége van, de csak a jól pozicionált és megfelelő kreatív hirdetésekkel lehet megfelelő hatékonyságot elérni. Offline és online reklám lehetőségeket kínálunk minden olyan cég számára, akik olyan ötletekre vágynak amik szívből jönnek. Egy ötlet mely motivál, mozgásban tart és elad. Az eladásnövekedést persze számtalan módon el lehet érni. Ahogy a világ változik, újabb és újabb reklámfelületek jelennek meg, azonban egyvalami állandó értékmérő. Az ötlet az, amire mindig szükség lesz, ami mindig fontos marad.

Finfera Consulting

Finfera Consulting

A Finfera Consultingot tulajdonosai azzal a céllal hozták létre, hogy egy, mint a klasszikus ügynökségi feladatok mellett, speciális média, illetve marketing stratégia feladatok megvalósításával szolgálja ki ügyfeleit.Széles kapcsolatrendszerrel, megbízható szakembergárdával és összeszokott kreatív csapattal rendelkezünk. Szolgáltatásaink a stratégiai és kreatív tervezéstől a komplett kampány kivitelezésig, a nyomdai,és egyéb gyártási területeken át a rendezvények lebonyolításáig terjednek. A Finfera Consulting komoly tapasztalatokkal rendelkezik a marketing-kommunikáció, PR és termékmenedzsment terén, mint full-service ügynökség. Tapasztalatunk szerint elengedhetetlen a helyes arculati-megjelenési, és vállalati kommunikációs terv kidolgozása, helyes használata.Közel 7 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ügyfeleink igényeit magas színvonalon, a lehető legátfogóbb módon elégítjük ki. 2008-tól cégünk az IT területein is teret hódit hardver és szoftver oldalon egyaránt vagy akár a komplex informatikai megoldások és szolgáltatások területén.

Gold communications

Gold communications

Egységes és hatékony kommunikáció Egy vállalkozásnak számos ponton kell helytállnia, melyek nem kapcsolódnak szorosan fő tevékenységéhez. Gondoznia kell sajtókapcsolatait, figyelnie kell marketing és reklámanyagai kreatív, gazdaságos elkészítésére és elhelyezésére. Gondoskodnia kell munkatársai jó közérzetéről, ügyfelei számára rendezvényeket kell szerveznie, időről-időre fel kell mérnie piacait és lehetőségeit, hogy csak a leggyakoribb példákat említsük.

Komplex reklámstudió Kft

Komplex reklámstudió Kft

Cégarculat kialakítása, cégarculati elemek tervezése Milyen a jó cégarculat? Miből áll a cégarculat? - komplett cégarculati kézikönyv összeállítása, - arculat tanácsadás: a jól kialakított arculat nagymértékben segíti az adott cég, termék vagy szolgáltatás megismertetését, beazonosítását és könnyebbé teszi az értékesítést, - tanácsainkkal az Ön vállalkozása is ismertebb, beazonosíthatóbb lesz, és még több bevételre tehet szert, - arculattervezés: lehetőséget biztosítunk a részleges arculati anyagok megterveztetésére is, - egyedi arculat Önhöz igazítva, arculati koncepció, meggyőző megjelenés, - kialakítjuk cége grafikai megjelenését, - elkészítjük vállalati arculatának formai jegyeit, cége egyedi logóját, színvilágát, alapvető megjelenését, névjegykártyáját, prospektusait, levélpapírjait, dokumentumsablonait.

Lollipop Reklám

Lollipop Reklám

A világon a legszínesebb munka a miénk, amit naponta élvezettel végzünk. A kezdeti apró részletekből végül összeáll egy kerek egész, amit utána mindenki szájtátva figyel, ezért Lollipop! Kerek, színes, kreatív, egyedi és mindenki bele akar kóstolni, így lesz örök kedvenc. Az évek alatt szoros kapcsolatot alakítottunk ki nyomdákkal, grafikusokkal és a kivitelezőkkel, így a ránk bízott munkánál pontosan tudjuk, hogy kinek passzol leginkább a feladat. Ügynökségként lehetőségünk van arra, hogy széles kapcsolatrendszerünkre támaszkodva egy projektet több részre szedjünk szét, így mindenki csak azt csinálja, amiben a legjobb! Partnereink a munka végén, egy színes, kreatív, kerek egészet kapnak! A szervezett munkának és kivitelezőink szakértelmének köszönhetően nem lehetetlen számunkra a tegnapra ígért munka.

MagmaMédia Kft.

MagmaMédia Kft.

MagmaMédia Kft független reklámügynökség, mely internetes és közterületi reklámkampányok tervezésére, optimalizálására szakosodott. Célunk az, hogy több éves szakmai múlttal, több száz megvalósított kampány tapasztalatával segítsünk Ügyfeleinknek abban, hogy a médiarengetegből a legmegfelelőbb eszközt alkalmazzák az adott célcsoport hatékony elérése érdekében. Megoldást kínálunk arra, hogy cége üzenetét hatékony módon és eredményesen tudja eljuttatni célközönségéhez ezáltal elősegítve azt, hogy a vásárló az ön vállalkozása mellett döntsön, és elégedett fogyasztóvá váljon. A kampányokat a minőségi szempontok maximális figyelembevételével készítjük, hisz számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettség, ami egy-egy kampány hatékonyságában tükröződik vissza.

MéDialógus

MéDialógus

Ha szeretne... eligazodni a médiapiacon többet tudni egy médiáról a sok ezer közül hatékony médiastratégiát építeni terméke / szolgáltatása számára megfelelő hirdetési helyet találni gyorsan és olcsón megjelenni médiában versenytársai reklámköltéséről többet tudni azonnal választ kapni kérdéseire ...akkor ismerkedjen meg velünk!

Open Gates Hungary

Open Gates Hungary

Marketingkommunikáció - ahogy tetszik! Jó hírbe hozzuk ... ImagePiacépítés, marketing és kommunikáció! Cégünket 1996-ban erre a három pillérre alapítottuk azzal a céllal, hogy megbízható, integrált marketing-kommunikációs csapatként egy kézből szolgálhassuk ki partnereinket. Már 14 éve jelen vagyunk a piacon mint sajtó-, PR-, hírügynökség. Azon dolgozunk, hogy akár szolgáltató, gyártó, kereskedő avagy feltaláló a megbízónk, a saját piacán megkülönböztetett, kiemelt figyelmet kapjon. Bízunk benne, hogy számos eddigi megbízónk (hazai és külföldi, kis-, közepes és multinacionális vállalat) mellett Önnek is jó hírt tudunk szerezni!

Produkciós Részleg

Produkciós Részleg

Több mint tízéves médiatapasztalattal és ötéves vezetői, rendezvényszervezői, marketing- illetve pr-gyakorlattal alapítottuk meg a Produkciós Részleget. Tudjuk, hogyan lehet halálhír vagy csődeljárás nélkül, kreatív ötletekkel felkelteni a sajtó figyelmét, értékes médiafelületeken szerepelni, hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel. Gyakorlatunk, maximalizmusunk, kiterjedt szakmai és sajtókapcsolati rendszerünk valamint referenciáink garantálják ügyfeleinknek a legmagasabb szintű, teljes körű kiszolgálást ? a pr-en túl többek között tartalomszolgáltatási, rendezvényszervezési és marketingterületen is.

Hirdetés
Reklám és image film készítés - AZT Media

Reklám és image film készítés - AZT Media

Az AZT Média Kft. fiatal, energikus szakemberei a mozgóképkészítés mesterei. A mozgókép az életünk, legyen szó bármely műfajról: animáció, reklamfilm forgatas, image film készítés, image video keszites. Reklámfilm készítés terén kiemelt tapasztalatokkal rendelkezünk, kreatív csapatunk tagjai gyakorlottak nemcsak a reklámok és videoklip készítés területén, hanem játékfilmekben is dolgoznak, és ismerik a friss trendeket és figyelemre méltó szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Imazsfilm forgatas: vállalkozások valamint magánszemélyek számára is elérhető az imazsfilm készites, imagefilm, referencia film elkészítése, amelyekben egy vállalkozás, intézmény vagy márka kerül bemutatásra. Kreatív megoldásokat igyekszünk találni, amely tökéletesen kielégíti az üzletfelünk egyedi kívánságait. Olyanféle produkciók megalkotása a célkitűzésünk, ami globálisan is kompetitív, de egyúttal költséghatékony. Elengedhetetlen nekünk klienseink elégedettsége, essen szó bármilyen műfajról vagy stílusról.

Reklámhoz casting ügynökség

Reklámhoz casting ügynökség

A Nine Model &Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk ? és ez neked nem kerül semmibe!

Tuti menü