Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online marketing képes leírás - Online reklám.tlap.hu
részletek »

Online marketing - Online reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Online marketing
Keresés
Találatok száma - 24 db
 Élő chat weboldalra

Élő chat weboldalra

Szeretne Ön is egy lépéssel közelebb kerülni az értékesítéshez? Szeretné, ha az oldalára látogatók, ne csak nézegessenek, de vásároljanak is webáruházából? Akkor önnek is a az élő chat ügyfélszolgálat a megoldás. Ennek a segítségével a kommunikáció a legmagasabb szintre lép, hiszen azonnal tud válaszolni a feltett kérdésekre, akár termékeivel, akár szolgáltatásaival kapcsolatban, így növelve a vásárlói bizalmát webáruházával szemben. Nem csak költséghatékony, de remek lehetősége a vásárlók megtartásának. A Mirmor design személyre szabható, mobilról és tabletről is elérhető.

B2D.HU - Marketing, Design & Film

B2D.HU - Marketing, Design & Film

Cégünk 2007 óta áll ügyfelei rendelkezésére a marketing stratégia kialakításától kezdve a komplett kreatív tervezésen át egészen a kivitelezésig. Legyen szó a BTL bármely területéről: állunk rendelkezésére. Elkészítjük a termékéhez és/vagy szolgáltatásához leginkább illő komplett marketing stratégiát, legyen szó offline vagy online megjelenési formákról. Egyedülálló fejlesztéseink révén olyan különleges, testre szabható eszközöket kínálunk ügyfeleinknek, mint például konkurenciaelemzés vagy raktárkészlet szinkronizáció, amely eszközök használatával a keresőmarketing területén ügyfeleink jelentős versenyelőnyre tehetnek szert.

Bognár stúdió

Bognár stúdió

Ha Ön orvost, vagy ügyvédet választ, bizonyára a legjobbat akarja! És ha reklámügynökséget? Amikor csak a honlapkészítés, a honlap optimalizálása, az ésszerű online marketing beruházás, a PR a feladat? Reményeink szerint akkor is elvárja a felsőfokú képesítést, a gazdag szakmai gyakorlatot, a jó hírnevet, az ellenőrizhető referenciákat. Specialitásunk a honlapkészítés keresőoptimalizálással (SEO-val) ill. már meglévő honlap keresőoptimalizálása (belső átépítés és linképítés, link building, redesign) blog és közösségi média alkalmazások a prémium kategóriában.

Dekosite - online hirdetések

Dekosite - online hirdetések

A dekosite csapata a profi webdesign és az egyedi webfejlesztés mellett szívesen vállalja szövegírói feladatok elvégzését, valamint linképítéssel és keresőhirdetések kezelésével is örömmel áll rendelkezésedre. Segítségünkkel olyan látogatókat szerezhetsz, akik valóban érdeklődnek termékeid, szolgáltatásaid iránt. Kihozzuk weboldaladból a maximumot. A weboldal készítése során valamennyi megtalálhatóságot segítő funkciót beletervezünk az oldalba, valamint a tartalmat is a keresőoptimalizálási szempontok figyelmebevételével alakítjuk ki. Ugyanakkor ahhoz, hogy a találati listán jó helyen szerepeljen az oldal, ennél többre is szükség lehet. Ezen feladatok elvégzését is szívesen vállaljuk, hogy biztosítsuk, hogy valóban a lehető legnagyobb eredménnyel jár a weboldalad.

Emdol online marketing cég

Emdol online marketing cég

Fejlesztéseinkkel cége weboldalát könnyen megtalálják majd a potenciális vevők. A honlapkészítésen, javításon, fejlesztésen túl vállalunk webáruház kialakítást, keresőoptimalizálást, valamint honlap utánkövetést is. Kollégáink, tanácsadóink a kézzel fogható eredményért dolgoznak az Ön sikerének érdekében. A projekt elkészítése után sem engedjük el a kezét, hiszen tanácsainkkal, elemzéseinkkel, javításokkal folyamatosan segítjük a konkurencia felülmúlását és az Ön profittermelését. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra és válasszon kész csomagajánlataink közül, vagy kérjen egyedi árajánlatot online.

Grafikai tervezés, honlap készítés

Grafikai tervezés, honlap készítés

Profi honlapok elkészítése már havi 80.000 Ft-tól. Grafikai tervezés, logó tervezés már 50.000 Ft-tól. Profi munka, profi csapattal. Természetesen a kiegészítő tárhely szolgáltatást is intézheti velünk. Egy helyen minden, ami honlapjához kell. Online marketing szolgáltatások, SEO -keresőoptimalizálás. Ha szeretné előremozdítani vállalkozása sikerét, szélesebb ügyféltábort szeretne kialakítani, ha haladni szeretne az új hirdetési és reklámozási formákkal, ha az elsők közt szeretne lenni, és úgy érzi, hogy vállalkozása megérdemli a jobb pozícióban való megjelenést, biztosíthatjuk Önt abban, hogy minden ilyen irányú igyekezetében segíteni tudunk. Válassza ki az Ön által fontosnak tartott kulcsszavakat, indíttassa el hirdetését, és fizessen csak akkor, ha üzenete valóban eljutott a megcélzott közönséghez. Kampányunk biztosítja, hogy hirdetése olyan célcsoportok számára jelenik meg, akik a konkrét téma iránt érdeklődnek.

Hatékonyabb keresőoptimalizálás

Hatékonyabb keresőoptimalizálás

A honlap tulajdonosok temérdek időt fordítanak arra, hogy a keresőkben optimális helyezést érjenek el. Keresőoptimalizálás és linképítés miatt naponta jó néhány órát töltenek a számítógép előtt. Az idejük jókora részében ismétlődő, monoton dolgokkal szenvednek. Végre megszabadulhatnak ezektől a Seozseni alkalmazással. A program elvégzi a feladatok jelentős részét a honlap tulajdonosok helyett. A SEO-ra fordított idő drámaian csökken, miközben a hatékonyság megugrik. A weblap tulajdonosok ingyen kipróbálhatják ezt az új programot.

Honlapkészítés, online marketing

Honlapkészítés, online marketing

Teljes körű online marketing szolgáltatások: honlapkészítés és gondozás (sablonból választható, és egyedi tervezésű weblapok, tárhely szolgáltatás, domain ügyintézés, tartalomfrissítés, keresőoptimalizálás), online hirdetés (pl. apróhirdetés, Google Adwords kampány), multimédiás tartalmak (pl. fotó, videó, és ezekhez saját csatorna, fiók készítése a közösségi megosztókon, ahova feltöltésre kerülnek), közösségi oldalak (pl. Facebook oldal, saját blog) készítése, hogy Önt találják meg az interneten.

Hostfield.hu Hosting szolgáltató, és SEO csapat

Hostfield.hu Hosting szolgáltató, és SEO csapat

Az egyik legjobb tárhely szolgáltató. mi tudjuk mire van szüksége weboldalának. Tárhelyre, keresőoptimalizálásra, és minőségi reklámra, ami biztosan beválik. Nem kell az informatikával foglkoznia, mi elintézzük Ön helyett, amit el kell, hogy több vásárlója, jobb Brandje legyen. Webfejlesztést is vállalunk, tekintse meg weboldalunkat, és döntsön. Manapság bármilyen termékre, vagy szolgáltatásra van szükségünk, többségünk a Google keresőt használva jutunk el a szolgáltatást nyújtó cégekhez, vagy oda, ahol meg tudjuk vásárolni a nekünk szükséges terméket, információt. Munkatáraink továbbképzésével, olyan szintre fejlesztettük a keresőoptimalizálással kapcsolatos tudásunkat, hogy 2010-re a legjobbak közé kerültünk. Bármilyen témában tudunk készíteni olyan weboldalt, mely a frekventált kereősszavakra a keresők elejére ugorhat, fizetett hirdetések menedzselését pedig tapasztalatunknak hála kiemelt hatékonysággal tudjuk végezni.

Hirdetés
Internet Marketing Akadémia

Internet Marketing Akadémia

2010 van, és Te még mindig nem használod ki az Internetben rejlő pazar lehetőségeket, annyira amennyire lehetne? A konkurencia húz el melletted? Mit tud ő amit Te nem tanulhatnál meg? Persze: jelen vagy, van weboldalad, vannak látogatók is. De Te is tudod ez ma már nem elég. Persze: tanácstalan vagy, mert fogalmad sincs hogyan csináld. Igazad van. Persze: rengetegen megkeresnek bizonyos ajánlatokkal, de fogalmad sincs melyik mellett dönts. Sőt: talán egy párszor már meg is vezettek... Hát igen. De tudd: ez nem a Te hibád. Az online marketinget anno nem tanították az iskolában, sőt manapság is csak elvétve találni ilyen képzést a felsőoktatásban. Azonban van egy jó hírünk Számodra: Az online marketing tanulható!

Keresőmarketing - Vírus Média

Keresőmarketing - Vírus Média

A fizetett hirdetések legnagyobb előnye, hogy más médiumokhoz képest nagyon olcsóak. Egy reklám spot a TV-ben több százezer forint is lehet, még itt egy kattintást megkaphatunk akár 4 Ft-ért is. Természetesen az alacsony költség a releváns látogatókra lebontva is igaz, hisz a keresőmarketing során, csak azok látják hirdetéseinket, akiknek mi meg akarjuk mutatni. Kérje keresőmarketinges ajánlatunkat még ma!

Keresőoptimalizálás - keresőbarát honlapkészítés

Keresőoptimalizálás - keresőbarát honlapkészítés

A keresőoptimalizálás ma már elengedhetetlen annak érdekében, hogy egy honlap elérje a kívánt pozíciót a keresőkben. Ehhez szükséges egy honlap keresőbarát felépítése, keresőoptimalizált szövegírás, szakértő módon történő linképítés. A keresőoptimalizálás évről-évre egyre nehezebb, hiszen egyre több honlap készül nap, mint nap. A keresők algoritmusai is folyamatosan változnak, ami szintén megnehezíti a keresőoptimalizálás feladatát. Ezért érdemes ezt a folyamatot professzionális online marketing szakemberekkel elvégeztetni.

Keresőoptimalizálás garanciával

Keresőoptimalizálás garanciával

A keresőoptimalizálás lehetővé teszi, hogy az Interneten kereső emberek elé hozza honlapját, és vele kínálatát. Profitorientált weblapok számára hatalmas előny a keresők első oldalán megjelenni. Az USA-ban 60%, Magyarországon még ennél is markánsabb, 90%-on felüli a Google részesedése a keresőpiacon. Ez azt jelenti, hogy az a vállalkozás, amelynek honlapja ma Magyarországon a Google első oldalán van szakterületének keresőszavaira, az az Interneten kereső emberek elsöprő többségét eléri!

MarketingMánia a gondolkozó kisvállalatoknak

MarketingMánia a gondolkozó kisvállalatoknak

A marketingmania weblapja kiscéggel rendelkező vállalkozóknak szól. Az online vállalkozók számára alapvetően fontos az online marketing ismerete. Mi azoknak a kiscég-tulajdonosoknak segítünk, akik saját kisvállalkozásuk marketingesei. Az online tanfolyam az egyik legeredményesebb módszer az online marketing elsajátítására, hiszen otthon, a kényelmes fotelben ülve tanulhat a kisvállalkozó, amikor éppen ráér, nem kell sehova sem utazni. Online marketing tanfolyam kínálatunkba tartozik pl. a Facebook marketing, a közösségi marketing , a marketing tervezés, vagy a linképítés. A marketing blogon pedig praktikus információkkal szolgálunk a SEO, , Facebook marketing, közösségi média marketing, marketing terv stb. területén. Az a célunk, hogy hatékony információkat adjunk át és használható módszereket kínáljunk, tanítsunk a kisvállalkozóknak, hogy sikeresek legyenek. Marketingfeladatok kiszervezése is lehetséges nálunk, az elfoglalt kiscég-tulajdonosok választhatnak marketing asszisztens szolgáltatásaink közül, úgymint Facebook oldal menedzselés, link építés stb. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre és kérni a hasznos ingyenes tudásanyagokat.

Népszerűsítés

Népszerűsítés

Felgyorsult világunkban valószínű, hogy mindig újabb és újabb eszközök kerülnek elő, melyek egyre hatékonyabbak, de egyelőre nem tud senki az online marketingnél gyorsabb, hatékony, és költséghatékony lehetőséget. Minden egyéb kommunikációs eszközzel összehasonlítva az online marketing az internet segítségével eredményesebb - és különösen komoly lehetőség rejlik abban, hogy az online reklámunkat értékeljük, kielemezzük. Az is fontos tényező, hogy ez a kommunikáció nem kerül sokba, és a weben sokat tanulhatunk a konkurenciánk, vagy más területek munkájából. Egyáltalán nem biztos, hogy az első kampányunk sikeres lesz, de az elkövetkezőkben kiértékelve, kielemezve az eredményeket, gyorsan, akár kis létszámú online marketing céget bevonva újra építhetjük marketing kampányunkat.

Olé hosting, Olé informatikai szolgáltatások

Olé hosting, Olé informatikai szolgáltatások

Professzionális, és naprkaész informatikai megoldások az Olé informatikától, a kisvállalati informatikai megoldások szakértőjétől. Olé hostting szolgáltatások, kihelyezett rendszergazda, hálózatfejlesztés, SEO, Fejlesztés. Profi tárhely szolgáltatásunknak, és megbízható szerver szolgáltatásainknak hála folyamatosan bővül ügyfélkörünk. Legyen Ön is ügyfelünk. Manapság bármilyen termékre, vagy szolgáltatásra van szükségünk, többségünk a Google keresőt használva jutunk el a szolgáltatást nyújtó cégekhez, vagy oda, ahol meg tudjuk vásárolni a nekünk szükséges terméket, információt. Cégünk ennek tudatában a 2009-es év jó részében munkatáraink továbbképzésével, olyan szintre fejlesztette a keresőoptimalizálással kapcsolatos tudását, hogy 2010-re a legjobbak közé kerültünk. Bármilyen témában tudunk csinálni olyan weboldalt, mely a frekventált kereősszavakra a keresők elejére ugorhat, fizetett hirdetések menedzselését pedig tapasztalatunknak hála kiemelt hatéonysággal tudjuk végezni.

Online Marketing Akadémia

Online Marketing Akadémia

Már 2011 van, és Te még mindig NEM használod ki az Internetben rejlő pazar lehetőségeket, annyira amennyire lehetne. Persze jelen vagy, van weboldalad, de Te is tudod ez ma már nem elég. Persze tanácstalan vagy, mert fogalmad sincs hogyan csináld. Ez nem a Te hibád. Az online marketinget nem tanítják az iskolában. De az online marketing tanulható! Ha eldöntötted Te is szeretnéd kivenni a részed a kkv-k online marketing sikereiből, kezdd itt az utad:

Tuti menü