Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás képes leírás - Online reklám.tlap.hu
részletek »

Oktatás - Online reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Oktatás
Keresés
Találatok száma - 10 db
52 órás szuperintenzív tantermi online marketing képzés

52 órás szuperintenzív tantermi online marketing képzés

Honlap tulajdonosként, cégvezetőként, marketingesként Te kihasználod az online marketing egyes elemei közötti hatalmas szinergiát? Ma Magyarországon döbbenetesen kevés cég válaszol erre igent. Sajnos. Vagy szerencsére? Ha időben lépsz, akkor még szerencsére, hiszen egy stratégiailag jól felépített online marketinggel könnyen nézhetik a konkurenseid a hátad! DE STOP! Azonban van itt valami, amit tudnod kell: Ha az online marketing tudásod felületes, csak egyes elemekre koncentrálsz, belekapkodsz ebbe-abba, és céged online marketing gépezetének egésze nem összetett, az egyes részek közötti kölcsönös erő hiányzik, akkor könnyen elvész a ráfordított idő, pénz és energia.

Képtelenség- Marketing oktatási anyag

Képtelenség- Marketing oktatási anyag

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Odamész hozzá és azt mondod: 'Fantasztikus vagyok az ágyban'. Ez a Direct Marketing. Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Odamész hozzá és megszerzed a telefonszámát. Másnap felhívod és azt mondod: 'Szia, fantasztikus vagyok az ágyban'. Ez a Telemarketing. Barátaiddal vagy egy partyn és meglátsz egy fantasztikus lányt. Egyik barátod odamegy hozzá és rád mutatva így szól:'Ő fantasztikus az ágyban'. Ez a Reklám. Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Fölállsz, megigazítod a nyakkendődet, odamész hozzá és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, fölveszed a táskáját miután ő elejtette. Felajánlod, hogy hazaviszed, majd ezt mondod: 'Mellesleg, fantasztikus vagyok az ágyban'. Ez Public Relations (PR). ...

Marketing előadások, tréningek

Marketing előadások, tréningek

Marketing előadások, tréningek, amikről azonnal használható tudást, tippeket, példákat fogsz hazavinni... Ha a céged marketingje a Te felelősséged, akkor ki ne hagyd az alábbi 2 v. 3 napos konferenciákat... Csak a legjobban bevált marketing stratégiák, a legeredményesebb marketing akciók, és a leg-költséghatékonyabb marketing módszerek azok, amikről a Marketing Commando tréningjein, szemináriumain, előadásain hallhatsz.

Marketing- és reklámügyintéző

Marketing- és reklámügyintéző

Tandíjmentes szakképzés a marketing területén! - A marketing lehet a jövőd! A középfokú Marketing- és reklámügyintéző szakképesítés OKJ-s azonosító száma: 52 342 01 0000 00 00 A Marketing- és reklámügyintéző szakképesítés birtokában betölthető munkakör FEOR száma és megnevezése: 3622 - Kiállítási és kereskedelmi propaganda ügyintéző

MAT Mesterkurzus

MAT Mesterkurzus

Szeretnéd a válságos időkben is növelni az ügyfeleid számát, de nincs megbízható módszered? A MAT Mesterkurzus egy 6 hónapos, intenzív, kiscsoportos mentoring program, amelynek célja megtanítani a résztvevőket, hogy önerőből legyenek képesek a szisztematikus és folyamatos ügyfélszerzésre MDEC (magas díjazású és eredmény centrikus) szolgáltatásokkal. Akit a programba várok MAT Mesterkurzus nem mindenkinek való. A program tanácsadók, trénerek és coachok részére készült, de a következőkön kívül más szűrő feltételei is vannak. Magadra ismersz?

Online marketing specialista képzés

Online marketing specialista képzés

Akkreditált képzésünk sikeres elvégzésével a résztvevők megismerk az online hirdetések típusait, eszközeit és módszereit, a bannerkampány hatékonyság mérésének lehetőségeit, valamint ezek szerepét az internet marketingben. Megismerik az e-DM -ben rejlő webmarketing lehetőségeket, a keresőoptimalizáslás - SEO, és keresőmarketing - SEM eszközöket, a vírusmarketing fogalmát és eszközeit, a közösségi marketing - web 2.0 által kínált marketing lehetőségeket, a webanalitikai módszereket, melyek segítségével képesek lesznek elemezni az online kampány hatékonyságát. Az online marketing specialista képzés célja Az online marketing tanfolyam célja, hogy a résztvevők számára a mindennapi munkában hasznosítható elméleti és gyakorlati tudást nyújtson a webmarketing eszközeiről.

Online Marketing Specialista tanfolyam indul Budapesten!

Online Marketing Specialista tanfolyam indul Budapesten!

Online marketing specialista képzésünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik online vállalkozóként szeretnének tevékenykedni. A képzés során megtanulhatja, hogyan kell felépíteni, nap mint nap menedzselni, és tovább fejleszteni egy, vagy több internetes vállalkozást. A képzés elvégzését követően Ön - Sokkal többet hozhat ki már meglévő weboldalaiból. A releváns keresőszavak alatt előre juttatja majd oldalát a Google-ban, ezáltal weblapjának a forgalma (és az Ön ügyfélköre) megsokszorozódik majd. Emellett a képzés segítségével az internet-marketing teljes eszköztárát alkalmazhatja weboldalán, mely tovább növeli forgalmát. Nem utolsó sorban pedig az e-marketing eszközök kitűnően kombinálhatók offline marketing eszközökkel is. - Amennyiben még nincs online vállalkozása, akkor itt az ideje, hogy felépítsen egyet (majd utána többet) a weboldal elkészítésétől egészen a weboldal és vállalkozás befuttatásáig. - Olyanoknak is nagyon ajánljuk a tanfolyamot, akik már eleve marketing 'berkekben' tevékenykednek, és szeretnék tudásukat az internet marketinggel, mint önálló marketing területtel kibővíteni.

Vezetői coaching csak döntéshozóknak

Vezetői coaching csak döntéshozóknak

Amit minden vezetőnek tudnia kell(ene) az online marketingről és a keresőoptimalizálásról, mielőtt bármilyen döntést hoz a témában... ...hogy megspóroljuk a tanulópénzt... Számtalan különböző kereső-, és online marketing tréning ajánlattal találkozhatunk az interneten. A képzések legtöbbje azonban valamiféle gyorstalpaló szakértőképzőként működik, ahol néhány órába sűrítve kellene a résztvevőknek - például ügyvezetőknek - megérteni és elsajátítani az adott szakma összes fortélyát. Ahelyett, hogy a felelős döntésekhez szükséges szakmai alapvelvekkel, fogalmakkal, buktatókkal és ökölszabályokkal ismerkednének meg, részletes, sokszor követhetetlen információhalmazt kapnak, amelyet alapok és gyakorlat nélkül nem igazán tudnak a valós üzleti helyezetekben alkalmazni.

Webmarketing tanfolyamok - Vállalkozó Tanoda

Webmarketing tanfolyamok - Vállalkozó Tanoda

Az alábbi tanfolyamokat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik egy internetes, vagy más néven online vállalkozást szeretnének felépíteni. Egy online vállalkozásnak többféle típusa létezik. Ön készíthet egy webshopot, ahol, termékeket árul, melyeket online módon, azonnal megrendelheti a vevő. Készíthet olyan e-vállalkozást, melynek keretében infotermékeket árul (pl. eBookokat, hanganyagokat, CD és videó anyagokat stb). Gyakori azonban, hogy már van egy kis cégünk, vagy most indulunk el vele, és telephellyel rendelkezünk, ahol konkrétan, materiálisan történik a szolgáltatás, legyen az tanfolyami oktatás, egy kis élelmiszerbolt, grafikai stúdió, vagy akár egy gyorsnyomda. Ilyenkor nagyon fontos, hogy cégünknek saját weboldala legyen, hogy az érdeklődők az interneten is megtaláljanak minket. Felmérések bizonyítják azt, hogy mi magyarok előszeretettel használjuk az internetet információ keresésre, de ezen belül is a legtöbbünk a Google keresőhöz 'fordul segítségért'.

Hirdetés
Word Wilde Learn - angol

Word Wilde Learn - angol

Online Marketing Courses Online marketing courses, including internet marketing courses, marketing certificate programs, business marketing, marketing videos, sales marketing, and more. Online Marketing Degrees &Courses The marketing expert's job is to get the word out about their company's products and services. For a successful marketing career, you'll need to understand the nuances of promotion, advertising, and consumer spending. You'll plan effective advertising campaigns by analyzing public demand for a particular product or service, and the products offered by the competition. This requires coordination with a team of experts pulled from a wide range of disciplines and backgrounds. Given the speed of today's business cycle, marketing is best managed by stress-resistant, flexible, and decisive people.

Tuti menü