Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online reklám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Reklám - Webmester [7. oldal]
részletek »

Online reklám képes leírás: Reklám - Webmester [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
Reklám és image film készítés - AZT Media

Reklám és image film készítés - AZT Media

Az AZT Média Kft. fiatal, energikus szakemberei a mozgóképkészítés mesterei. A mozgókép az életünk, legyen szó bármely műfajról: animáció, reklamfilm forgatas, image film készítés, image video keszites. Reklámfilm készítés terén kiemelt tapasztalatokkal rendelkezünk, kreatív csapatunk tagjai gyakorlottak nemcsak a reklámok és videoklip készítés területén, hanem játékfilmekben is dolgoznak, és ismerik a friss trendeket és figyelemre méltó szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Imazsfilm forgatas: vállalkozások valamint magánszemélyek számára is elérhető az imazsfilm készites, imagefilm, referencia film elkészítése, amelyekben egy vállalkozás, intézmény vagy márka kerül bemutatásra. Kreatív megoldásokat igyekszünk találni, amely tökéletesen kielégíti az üzletfelünk egyedi kívánságait. Olyanféle produkciók megalkotása a célkitűzésünk, ami globálisan is kompetitív, de egyúttal költséghatékony. Elengedhetetlen nekünk klienseink elégedettsége, essen szó bármilyen műfajról vagy stílusról.

Reklámhoz casting ügynökség

Reklámhoz casting ügynökség

A Nine Model &Casting Agency Budapest, illetve Magyarország egyik vezető modell- és casting ügynöksége. Ha szívesen szerepelnél vezető világmárkák reklámfilmjeiben, tévés produkciókban vagy játékfilmekben, regisztrálj az adatbázisunkba! Színészi gyakorlattal vagy abszolút amatőrként is várjuk a jelentkezésed! Ha modellkarrieren gondolkodsz, ne habozz, keress fel minket! Divatmodelleket is közvetítünk külföldi ügynökségekhez. Számtalan sikeres nemzetközi modellkarrier indult már el nálunk. Teljesen kezdő is lehetsz, mi mindenben segítünk ? és ez neked nem kerül semmibe!

Reklámozás és marketing a médiában, kábelen és a világhálón

Reklámozás és marketing a médiában, kábelen és a világhálón

A tankönyvnek is kiváló kötet, amelyet kiváló szakemberek írtak, megismertet a promóció céljaival, a reklámkutatás fortélyaival, a sajtó, a közszolgálati, a kereskedelmi, a kábel- és a helyi televíziók nyújtotta hirdetési lehetőségek hasznosítási módjaival, beavat a reklámköltségvetés készítésének rejtelmeibe, valamint a globális és a nemzetközi marketing tudományába. A kötet egyedülállóan szól az új online-kommunikáció jellemzőiről, részletesen a Web szüntelenül bővülő kereskedelmi lehetőségeiről, s teljesen új fejezet foglalkozik az interneten történő értékesítéssel, a neten élesedő piaci versennyel és a világháló reklám célokra való hasznosításával. E könyvet haszonnal forgathatják a marketing, a kereskedelem, a márkázás, a reklám, a reklám-design, a nyomtatott és az elektronikus média, az internetes értékesítés szakemberei, s minden érdeklődő, akit a XXI. század új technikái és új kommunikációs módjai érdekelnek.

SEO blog - longhand

SEO blog - longhand

Nem, nem fogytam ki a témákból, de jobb szeretem amikor a párbeszéd intenzívebb az olvasókkal a blogon, szakmai témák kapcsán - is -. Ezért gondoltam, teszek egy próbát, hogy felmérjem milyen kérdések érdekelnék a látogatóimat. Gyakran kapok e-maileket, keresőoptimalizálási tanácsokat kérve konkrét esetekben, sajnos néhány e-mailre a válaszadás teljesen elmaradt, ezért elnézést utólag is. Most esetleg szóba jöhetnek konkrét kérdések is egy-egy weboldal kapcsán, ha elég érdekes a téma esetleg publikusan is megírnám a véleményem, tanácsaim. Várok minden kérést/kérdést keresőoptimalizálás témájában, amiben esetleg tudok segíteni az eddigi tapasztalataim alapján. Például:

SEO fórum - angol

SEO fórum - angol

SEO Tips & Techniques Ask your questions about the best ways to optimize your site to rank highly in the search engines. SEM/SEO Resources and Advice Search engine marketing and Webmaster resources and general advice. Search Engine Friendly Design &Usability If your site isn't spiderable, you'll never achieve high rankings. Post your questions and tips about creating sites that are spider-friendly, as well as user-friendly. Keyword Research The key to a good optimization technique is targeting the correct keyphrases. Ask questions and get tips here. Website Content and Online Copywriting Issues Learn the ins and outs of what type of content you need for your website, as well as SEO copywriting and writing copy that sells. Link Building Ask questions about and discuss interesting ideas for building up quality links that point to your site. It's not just about reciprocal linking any more. New Posts Submitting to Directories There's no need to submit to search engines anymore, but you do still need to submit to directories. Learn how to do it correctly the first time. SEO No-no's Wondering if a certain technique you heard about will hurt your rankings more than help them? Ask about it here and see what our experts say.

Seologus.hu - keresőoptimalizálás

Seologus.hu - keresőoptimalizálás

A Seologus.hu-n keresztül elsősorban keresőoptimalizálási (SEO), másodsorban keresőmarketing (SEM) munkákat vállalunk. Kis csapatunk és céges hátterünk lehetővé teszi, hogy nagy odafigyeléssel végezzük munkánkat, hogy minden egyes ügyfél esetében az eredményessége tartsuk szem előtt. Mindenkinek az a vágya, hogy a számára fontos kifejezésekkel ott legyen a Google találati oldalain az első 10 között. Nem sikerülhet mindenkinek, de mi azon leszünk, hogy elérhesse a fenti célt.

Socialnetworks.blog - Myrtis Creative

Socialnetworks.blog - Myrtis Creative

A social.net.works. a Myrtis Creative munkatársai által szerkesztett blog. Social media ügynökség révén naponta találkozunk érdekes, elgondolkodtató, vicces, kreatív vagy éppen botrányos példákkal. Küldetésünknek tekintjük, hogy e tapasztalatokból kiindulva leszűrjük a konzekvenciákat, majd meg is osszuk veletek, közösségi média iránt érdeklődő felhasználókkal. Tudatosan kialakítva ezzel egy olyan közösséget, amelyben adunk egymás véleményére, javaslatokkal, építő jellegű kritikákkal támogatjuk egymás gondolatait. Büszkék vagyunk arra, hogy látni véljük az érem mindhárom oldalát, még azt a vékony kis csíkot is, amiről sokan megfeledkeznek a szakmában, de nélküle a másik kettő egyszerűen nem létezik. Az a célunk ezzel a bloggal, hogy ti is lássátok és végiggondoljátok, mi mozgatja meg a manapság a web2.0 rajongóit és mitől válik felhasználók tömege igazi közösséggé.

Tanácsadás, projekttervezés, projektvezetés

Tanácsadás, projekttervezés, projektvezetés

A marketing a józan paraszti ész és a pontos statisztikai elemzések kombinációja, vagyis színtiszta pszichológia és számtan... Miért van ehhez szüksége egy válallkozásnak tanácsadóra? A saját interperszonális kapcsolataiban mindenki boldogul úgy-ahogy. Ám kevesen mondhatják el magukról, hogy általában véve is tisztában vannak azzal, hogyan működik maga az ember, milyen impulzusok alapján hoz döntéseket, hogyan lehet tájékozatni, meggyőzni, motiválni, úgy, hogy ne vegye azt tolakodásnak a mai, alapvetően reklámellenes, ám az élet minden területén az eladási szándékok által befolyásolt világban.

Tanácsadók marketing tanácsadója

Tanácsadók marketing tanácsadója

5 tipikus ügyfélszerzési probléma tanácsadók esetében A tanácsadói munka nem könnyű, a megbízások megszerzéséről nem is beszélve. A kihívás megérteni azt, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, és azok alapján megalkotni a módszeres ügyfélszerzési stratégiát. Ebben a cikkben megírok néhány tipikus problámát a tanácsadói ügyfélszerzéssel kapcsolatban. Az utóbbi hónapokban ismerkedés céljából meglátogattam néhány tanácsadó, tréning és coaching céget. A többségük ugyanabban a mókuskerékben fut, és nem tud belőle kikerülni, de a nagyobb baj az, hogy nem is látják, hogy az ügyfélszerzést másképp is lehetne csinálni. Összeszedtem egy csokorba azokat a tipikus problémákat, amelyekkel ezek a cégek küszködnek. Tovább olvasom...

Hirdetés
Topapro

Topapro

Ingyenes apróhirdetések - adjon el vagy vásároljon a Topapro portálon - apróhirdetések Magyarország egész területéről: Budapest Bács-Kiskun Baranya Békés Borsod-Abaúj-Zemplén Csongrád Fejér Győr-Moson-Sopron Hajdú-Bihar Heves Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Nógrád Pest Somogy Szabolcs-Szatmár-Bereg Tolna Vas Veszprém Zala

Ügyfélszerző reklámszövegek

Ügyfélszerző reklámszövegek

Sokan cikinek érzik azt, hogy tanácsot kérjenek. Azt gondolják, hogy ők elég okosak, dörzsöltek ahhoz, hogy egyedül is megbirkózzanak a cég dolgaival, és gyenge az a vezető, aki tanácsadókra szorul. De én azt mondom, inkább ahhoz kell bátorság és erő, hogy az ember elismerje, bizonyos dolgokhoz nincs elegendő ismerete. Megnyugtatlak: a cégvezető nem azért cégvezető, mert ő mindenhez ért. Elég, ha megtalálja azokat az embereket, akik megfelelő szaktudással kezelik a cég egyes területeit.

Vállalkozás online - cikkek, hírek, információk

Vállalkozás online - cikkek, hírek, információk

Friss cikkek A sikeres vállalkozó cselekszik és nem álmodozik IX. Regionális Tanácsadási Konferencia - az önkéntesség jegyében Sales Technikák: Hogyan jussunk túl a hideghívás félelmein Kis értékű - 100.000 Ft alatti beszerzési értékű tárgyi eszközök nyilvántartása Külföldről jött a segítség Próbáltad már a kötéltáncot? - Esettanulmány 7 dolog, amire a vevődnek biztosan szüksége van! Építsünk termékpiramist! - I. rész Hitel helyett kockázati tőke Mit várnak el a webáruházak látogatói?

Vállalkozás-online

Vállalkozás-online

Rovatok. - Vállalkozás indítása - A vállalkozó - Marketing - E-business - Pénzügyek - Adózás - Jog - Menedzsment - Állás - Munka - Európai Unió - Üzleti etika - KKV e-Learning - Kft alapítás - Szolgáltatások - Letöltés - Névjegy - e-Tartalom - Hasznos linkek - Ingyenes apró - Üzleti könyvtár - Üzleti K.V. - Cikk beküldése - Keresés - Aktuális - E-tanulmán y - Hogyan vezessünk könyvelő irodát? - Hogyan vezessünk könyvelő irodát? Ingyenesen letölthető e-tanulmány a Vállalkozás-online regisztrált olvasóinak.

Vezetői coaching csak döntéshozóknak

Vezetői coaching csak döntéshozóknak

Amit minden vezetőnek tudnia kell(ene) az online marketingről és a keresőoptimalizálásról, mielőtt bármilyen döntést hoz a témában... ...hogy megspóroljuk a tanulópénzt... Számtalan különböző kereső-, és online marketing tréning ajánlattal találkozhatunk az interneten. A képzések legtöbbje azonban valamiféle gyorstalpaló szakértőképzőként működik, ahol néhány órába sűrítve kellene a résztvevőknek - például ügyvezetőknek - megérteni és elsajátítani az adott szakma összes fortélyát. Ahelyett, hogy a felelős döntésekhez szükséges szakmai alapvelvekkel, fogalmakkal, buktatókkal és ökölszabályokkal ismerkednének meg, részletes, sokszor követhetetlen információhalmazt kapnak, amelyet alapok és gyakorlat nélkül nem igazán tudnak a valós üzleti helyezetekben alkalmazni.

Webma analitikus marketing

Webma analitikus marketing

A WebMa analitikus marketing, keresőoptimalizálási és egyéb keresőmarketing folyamatait, továbbá Google hirdetési tevékenységét az alábbi online marketing koncepciók mentén alakítja ki: Analitikus marketing tervezés Internet marketing stratégia kidolgozás Keresőmarketing vállalati tréning Komplett keresőbarát weboldal kivitelezés PPC kampány menedzsment Online marketing outsourcing Social marketing Videomarketing Blogmarketing Keresőmarketing tanácsadás

Webmarketing tanfolyamok - Vállalkozó Tanoda

Webmarketing tanfolyamok - Vállalkozó Tanoda

Az alábbi tanfolyamokat kifejezetten azoknak ajánljuk, akik egy internetes, vagy más néven online vállalkozást szeretnének felépíteni. Egy online vállalkozásnak többféle típusa létezik. Ön készíthet egy webshopot, ahol, termékeket árul, melyeket online módon, azonnal megrendelheti a vevő. Készíthet olyan e-vállalkozást, melynek keretében infotermékeket árul (pl. eBookokat, hanganyagokat, CD és videó anyagokat stb). Gyakori azonban, hogy már van egy kis cégünk, vagy most indulunk el vele, és telephellyel rendelkezünk, ahol konkrétan, materiálisan történik a szolgáltatás, legyen az tanfolyami oktatás, egy kis élelmiszerbolt, grafikai stúdió, vagy akár egy gyorsnyomda. Ilyenkor nagyon fontos, hogy cégünknek saját weboldala legyen, hogy az érdeklődők az interneten is megtaláljanak minket. Felmérések bizonyítják azt, hogy mi magyarok előszeretettel használjuk az internetet információ keresésre, de ezen belül is a legtöbbünk a Google keresőhöz 'fordul segítségért'.

Webmester marketing fórum - angol

Webmester marketing fórum - angol

Google Forum Discuss Google related issues. AdSense Offers tips and discussions about Google AdSense. SEO Forum Search engine optimization discussions. Marketing Forum Marketing, branding and advertising discussions. Online and off-line marketing discussions. Writing For The Web Need help with SEO copywriting, marketing copy, or just need ideas for writing creative articles or effective ads? Let's work together to learn more about writing for the web! Social Network Marketing Social networking discussions. (Facebook, Twitter, Digg, MySpace, LinkedIn, etc) Affiliate Marketing Forum Discussions concerning affiliate programs, affiliate marketing tips and techniques, and ways to increase earnings through referral programs. This forum is NOT for promoting your own affiliate program or referral link. Webmaster Revenue Discuss money making strategies, ideas to monetize your website or blog, tips and techniques to increase webmaster revenue, etc. This forum is NOT for promoting your own site or referral link. Contextual Networks Focuses on discussions concerning contextual ad network programs.

Tuti menü