Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online reklám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Online - Reklám [6. oldal]
részletek »

Online reklám képes leírás: Online - Reklám [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
Online Media Blog -

Online Media Blog -

A rabbitblog hagyományaihoz híven - immár ötödik alkalommal - idén is publikáljuk az online reklámköltési adatokat, az elmúlt két évhez hasonlóan az IAB Hungary, illetve a Kantar Media Adex-ére támaszkodva. Az IAB Hungary első nettó reklámköltési becslése a 2008-as évre vonatkozóan jelent meg, s ekkor történt a 2007-es, MRSZ által becsült és publikált online reklámköltési adat korrekciója is. Az IAB Adex nettó (!) reklámköltési becslést tartalmaz, azaz a hirdetők által elköltött összeget (ügynökségi munkadíjjal együtt), nem pedig a média oldalon keletkező net-net reklámbevételt. A költésbecslés hátteréről, módszertanának változásairól érdemes elolvasni a Médiapiac vonatkozó cikkét. ...

Online médiatervezés

Online médiatervezés

Az Online médiatervezés tanulmány (pdf) elsősorban azoknak a szakembereknek szól, akik ügyfél oldalon foglalkoznak online marketinggel, ezen belül is online kampányok média ügyeinek intézésével. A tanulmány célja elsődlegesen az ügynökségekkel való munka megkönnyítése, de hasznos ismeretekkel szolgál azok számára is, akik maguk szeretnék intézni az online hirdetésekkel kapcsolatos teendőket. Az ügyfél oldali marketing szakemberek mellett segítséget nyújthat ez a tanulmány azoknak is, akik: online sales-esek, és szeretnék jobban megérteni a médiatervezők gondolkodását, szempontjait, szakdolgozatot írnak és szeretnének képbe kerülni, bármilyen egyéb ok miatt érdeklődnek az online médiatervezés iránt.

Online reklám

Online reklám

Ha Ön nálunk hirdet, előnyre tehet szert versenytársaival szemben, hiszen A potenciális vásárlók könnyebben befogadják a reklámüzenetet. Az internet egyre népszerűbbé válik, így egyre több otthonba és munkahelyre jut el, így a megcélozható potenciális vásárlók száma is folyamatosan bővül, üzenetünket egyre több fogyasztóhoz tudjuk eljuttatni. Gyors kommunikáció, azonnali válaszlehetőség, reagálás. A nap minden órájában elérhető, nincsenek fizikai határok. Mivel a honlap látogatottsága pontosan mérhető, így azonnal megmutatja, hogy szükség van-e a marketingüzenet változtatására. Az internet nem korlátozódik régiókra, országokra, könnyen átléphetjük a határokat, nemzetközi piacokat hódíthatunk meg.

Online reklám megoldások

Online reklám megoldások

Kommunikáció és reklám: bevétel online alapon A vásárlónak el kell jutnia Önhöz. Ha pedig eljutott, az az igazi, ha kapcsolatban lép Önnel, vagy vásárol az Ön cégétől. Hogy lehet sikeresen reklámozni online? Az online reklám ehet egy idegen oldalon elhelyezett reklámbanner, lehet egy hírlevél, vagy flash játék, egy tervezett Google Adwords kampány, vagy akár egy Facebook megoldás is. Sok különböző megoldást lehet használni, de ezeket csak tudatosan, tervezetten érdemes.

Online reklám, reklám,

Online reklám, reklám,

A reklámokra szükség van, ezt kevesen vitatják. Minden terméknek, szolgáltatásnak szüksége van a reklámra. A kérdés csak az, hogyan reklámozzunk. Minden termék, minden szolgáltatás más módszerekkel reklámozható hatékonyan. Meg kell határoznunk azt a célcsoportot, amelyet szeretnénk elérni a termékünk reklámjával. Meg kell találnunk azokat a csatornákat, amelyekkel hatékonyan érhetjük el ezt a csoportot. Csak ezután lehet eldönteni, milyen és mekkora legyen a reklámkampányunk.

Online stratégia kialakítása

Online stratégia kialakítása

Nem kell zseninek lennünk, hogy rájöjjünk: az internetet többé nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Az internetes kereskedelem úgy virágzik, mint még soha. Vállalatunk versenyképessé tételéhez elengedhetetlen egy online stratégia. Hogyan lássunk neki a stratégia kidolgozásának? Matt Haig mindent megmutat, amire szükségünk van a siker biztosítása érdekében. A könyvből megtudhatjuk: miként kell e-auditot készíteni; miként lehet hatalmas szállítói láncot felépíteni; miként tudunk a világ minden tájáról ügyfeleket vonzani; miként teremthetünk online márkát; miként egyesíthetjük online és offline tevékenységünket; miként használhatjuk hatékonyan a vírusos marketinget; miként kommunikáljunk ügyfeleinkkel. Mindenekfelett pedig megtudhatjuk, hogyan tehetjük az internetet az egyik legfontosabb marketingeszközünkké.

Online üzlet és marketing

Online üzlet és marketing

'Rövid idő alatt nagyot változott a világ, az internet különc újdonságból életünk nélkülözhetetlen része lett. Természetessé vált, hogy otthon vagy az irodában, sőt egyre inkább mobilról is online vagyunk. Az elmúlt évtizedben dinamikus fejlődés jellemezte az online tartalomszolgáltatást mind mennyiségi, mind minőségi oldalon. A fejlődés olyan gyors, hogy szinte lehetetlen nyomon követni, ezért is érdemes megállnunk egy pillanatra és áttekintenünk, hol tartunk ma, milyen új technológiák állnak rendelkezésünkre, milyen újfajta fogyasztói igényekkel kell szembenéznünk. Ebben nyújt segítséget ez a könyv.' (Liptay Gabriella)

Online vevőszerző marketing

Online vevőszerző marketing

A Marketing 007 feltárja Magyarország legsikeresebb honlapjainak vevőszerző technikáit! Ma már nem elég ha van egy designos honlapod, attól még sajnos nem fog rendszeresen, passzívan vevőket vonzani. Ezen kívül a google-nek sem az oldal kinézete az elsődleges. A vállalkozásodnak a Google kereső találati listájában az elsők között kell lennie, hogy forgalmat, majd pedig ezután a weboldalad vevőket generáljanak. Ezt hogyan tudod elérni? Mit kell tenned azért, hogy a látogató folyamatosan visszajárjon az oldaladra illetve vásároljon is? Hogyan legyen a vásárlóból hűséges visszatérő vevő? Mi ebben segítünk neked. Kipróbált megoldásokat alkalmazunk, amelyek szalagsoron hozzák a vevőket! A cikkeink naprakészek és folyamatosan frissítjük őket az internet marketing újdonságait figyelembe véve. A Marketing 007 csapata csak bevált marketing megoldásokat alkalmaz.

Online-Piac

Online-Piac

Üdvözöljük az Online-Piac portálon. A legjobb helyen jár, ha eladni vagy venni szeretne... Várjuk cégek, vállakozások, szolgáltatók jelentkezését katalógusunkba, akik kiszolgálják látogatóinkat üzleti tevékenységeikkel. A cégindexbe való feliratkozás a honlapra történt regisztráció után lehetséges a fenti Új bejegyzés linkre kattintva. Az alapadatok felvitele ingyenes, a tevékenység részletes leírása és a saját honlapra mutató link fizetős szolgáltatás.

Hirdetés
Online-reklám

Online-reklám

Az online reklám roppant széles témakör, minden olyan internetes megjelenés beletartozik az online reklám csoportjába, mely azonnali reakciót vált ki a látogatóból, illetve tudatosít egy márkanevet. Online reklám körébe tartoznak a keresőkben való lekérdezések általi természetes vagy fizetett megjelenések, bannerek, videó vagy hangreklámok, animációk, szalaghirdetések, tulajdonképpen minden, mely valamilyen módon felhívja a látogató figyelmét egy márkára vagy arra ösztönzi, hogy meglátogasson egy weboldalt és ott aktívan tegyen valamit. Az online reklám, bármilyen formában is jelenjen meg, a célközönség megválasztásán alapul, ezen áll vagy bukik a sikeressége. Az online reklám hatalmas előnye bármilyen offline reklámmal szemben, hogy sokkal pontosabban meg lehet célozni vele a közönséget, valamint sokkal pontosabban lehet mérni a hatékonyságát, ezáltal folyamatosan sokkal sikeresebbé tehető.

Onlinemarketing blog - Online Marketing

Onlinemarketing blog - Online Marketing

Az Onlinemarketing blogon a hazai és külföldi online marketing hírekből, információkból merítek. Ha érdekeset látok, hallok, olvasok, arról elmondom a véleményem. Néha pedig csak leírom, amit szerintem érdemes tudni az internetes, online, digitális marketingről. ... Amikor egy-egy online reklámról beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk, hogy csak a médiaköltségeket, vagyis a hirdetési helyek díját gondoljuk költségeknek. Pontosabban azok hajlamosak erre, akik nem szoktak rendszeresen kampányokat tervezni, megrendelni... például egyes megrendelők. Lássuk, milyen díjai vannak még egy-egy kampánynak! ...

Open Gates Hungary

Open Gates Hungary

Marketingkommunikáció - ahogy tetszik! Jó hírbe hozzuk ... ImagePiacépítés, marketing és kommunikáció! Cégünket 1996-ban erre a három pillérre alapítottuk azzal a céllal, hogy megbízható, integrált marketing-kommunikációs csapatként egy kézből szolgálhassuk ki partnereinket. Már 14 éve jelen vagyunk a piacon mint sajtó-, PR-, hírügynökség. Azon dolgozunk, hogy akár szolgáltató, gyártó, kereskedő avagy feltaláló a megbízónk, a saját piacán megkülönböztetett, kiemelt figyelmet kapjon. Bízunk benne, hogy számos eddigi megbízónk (hazai és külföldi, kis-, közepes és multinacionális vállalat) mellett Önnek is jó hírt tudunk szerezni!

Prim Hirek

Prim Hirek

A Prim Online olvasói körét jelenleg - a website és a kiadó lapjainak tartalmából adódóan - elsősorban az informatikusok, az informatika, a számítástechnika, távközlés iránt érdeklődők és az informatikát üzletvitelükben alkalmazó vállalatok vezetői alkotják. Szolgáltatásaink bővülésével az utóbb említettek köre is folyamatosan növekszik. A Prim Online oldalain ma már jelen vannak a freemail, freeweb, levelezőlista típusú szolgáltatások, az üzleti típusú hírszolgáltatás, rendezvénynaptár, az egyik leglátogatottabb szabad szoftverforrás (letoltes.com). Ha a Prim Online oldalain hirdet, valóban sikeresen szólhat a fent említett célcsoportokhoz.

Produkciós Részleg

Produkciós Részleg

Több mint tízéves médiatapasztalattal és ötéves vezetői, rendezvényszervezői, marketing- illetve pr-gyakorlattal alapítottuk meg a Produkciós Részleget. Tudjuk, hogyan lehet halálhír vagy csődeljárás nélkül, kreatív ötletekkel felkelteni a sajtó figyelmét, értékes médiafelületeken szerepelni, hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel. Gyakorlatunk, maximalizmusunk, kiterjedt szakmai és sajtókapcsolati rendszerünk valamint referenciáink garantálják ügyfeleinknek a legmagasabb szintű, teljes körű kiszolgálást ? a pr-en túl többek között tartalomszolgáltatási, rendezvényszervezési és marketingterületen is.

Profiapró

Profiapró

A Profiapro.hu apróhirdetési portálon több száz kategóriából választhatja ki az Önnek megfelelőt. Ingatlan, ház, lakás, telek, jármű, állás, munka és még sok minden más! Látogasson el oldalunkra, regisztrálja magát, és győződjön meg hirdetése hatékonyságáról! Töltsön fel ingatlan, jármű, munka és egyéb apróhirdetéseket ingyen, korlátlan számban! Az ingyenes hirdetésfeltöltés mellett lehetőség van emelt díjas SMS-sel kiemelni a már feltöltött apróhirdetést, ezzel is növelve annak hatékonyságát. Profiapro.hu, ahol több ezer igényes apróhirdetés vár Önre!

Profit online

Profit online

Tudja Ön melyek az online marketing legfontosabb területei? Milyen utak vezetnek a legfőbb marketing célhoz, a profithoz? Nálunk megtanulhatja az alapokat, és szakértőink segítségével összeállhat egy sikeres marketing stratégia. Ön tudja mitől, és mennyire jó a terméke, szolgáltatása, mi tudjuk hogyan lehet eljuttatnia a vevőkhöz. A siker garantált.

Reklám az interneten

Reklám az interneten

A gazdagon illusztrált kézikönyv részletesen bemutatja az internetes marketingben rejlő különleges lehetőségeket és a rohamléptekben fejlődő online reklámozás eszközeit. Elkészítéséhez a szerzők sok száz honlapot tanulmányoztak át, így valóban a létező tendenciákat írják le. Foglalkoznak többek között az internetes direkt marketinggel, a reklámok mérési módszereivel, pozicionálásával, árképzésével, az online piackutatással, a reklámvásárlás folyamatával, a reklámok értékesítésével. Mintát ajánlanak az online médiaajánlat elkészítéséhez, és megmagyarázzák az internetes reklámozás legfontosabb szakkifejezéseit.

Tuti menü