Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online reklám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Megéri - Online [5. oldal]
részletek »

Online reklám képes leírás: Megéri - Online [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
Megéri a pénzét az online hirdetés?

Megéri a pénzét az online hirdetés?

Mitől függ az online eszközök hatékonysága, s mikor melyiket célszerű használni? Megéri interneten hirdetni? A Háló ezekre a kérdésekre kereste a választ. Az internetpenetráció növekedésében rejlő lehetőségeket egyre több cég ismeri fel, ezért költ fokozatosan többet online megjelenésre. A TNS Média Intelligence piackutató cég felmérése alapján az idei év első felében a legtöbbet, közel 303,6 milliót a gépjárműszektor áldozta online hirdetésekre. A legkevésbé hatékonynak pedig a műtrágyaipar tartja ezt a csatornát, mivel mindössze 50 ezer forintot költött ugyanerre a célra. A kép cégek szerinti csoportosításban változik. Az utolsó helyen a gumiabroncs- és felnikereskelemmel foglalkozó Abaqua Kft. áll, közel 16 ezer forintos költéssel, a Renault Hungária Kft. viszont már 48,2 milliót fordít internetes reklámokra. ...

Megtérülő online kampányok

Megtérülő online kampányok

A Drive Online Marketing olyan profitteremtő kampányokat hoz létre ügyfelei számára, melyek mérhető megtérüléssel, automatikusan hozzák az új ügyfeleket vállalkozásába. A Google hivatalos partner ügynökségeként garanciát vállalunk a munkánkra. Ezen felül minden új ügyfelünknek adunk egy 15 000 Ft értékű ajándék Adwords kupont, hogy Ön teljesen kockázat mentesen próbálhassa ki a vevőszerzés modern módszerét. Mi nem csak egy kampányt kezelünk, hanem marketing szakértőként folyamatosan tanácsokkal és fejlesztési javaslatokkal látjuk el Önt, hogy az online marketingre fordított minden forintja többszörösen megtérüljön.

MiniCRM Blog

MiniCRM Blog

A MiniCRM blogban szakemberek által írt online marketing témákban cikkeket olvashat. Blogunk célja, hogy cégvezetőknek, marketingeseknek, értékesítőknek, vagy csak az online marketing témában érdeklődők számára, olyan hasznos információkat, tippeket-trükköket osszunk meg, amelyeket a hétköznapi munkafolyamataik során is sikeresen alkalmazni tudnak. Cikkeinket nem csak az információközlés céljából hozzuk létre, hanem nagy hangsúlyt fektetünk a hozzászólásokban felmerülő kérdések megválaszolására is, ezzel is erősítve olvasóink elégedettségét. Hozzászólásokban örömmel fogadunk nem szakemberek, hanem az online marketing témában érdeklődők kérdéseit és véleményét is! Cikkeinket folyamatosan bővítjük, ezzel is biztosítva a téma aktualitását!

Népszerűsítés

Népszerűsítés

Felgyorsult világunkban valószínű, hogy mindig újabb és újabb eszközök kerülnek elő, melyek egyre hatékonyabbak, de egyelőre nem tud senki az online marketingnél gyorsabb, hatékony, és költséghatékony lehetőséget. Minden egyéb kommunikációs eszközzel összehasonlítva az online marketing az internet segítségével eredményesebb - és különösen komoly lehetőség rejlik abban, hogy az online reklámunkat értékeljük, kielemezzük. Az is fontos tényező, hogy ez a kommunikáció nem kerül sokba, és a weben sokat tanulhatunk a konkurenciánk, vagy más területek munkájából. Egyáltalán nem biztos, hogy az első kampányunk sikeres lesz, de az elkövetkezőkben kiértékelve, kielemezve az eredményeket, gyorsan, akár kis létszámú online marketing céget bevonva újra építhetjük marketing kampányunkat.

NETpark

NETpark

Hirdesse cégét, termékeit, szolgáltatásait, weboldalait a NETpark.hu hirdetési hálózat segítségével. Célcsoportokra, kulcsszavakra, weboldalakra indíthat reklám kampányt, hogy sikerüljön elérnie leendő ügyfeleit, látogatóit. Jelentessen meg célzott szöveges hirdetéseket látogatói számára! Cserébe Ön is hirdethet, így juthat még több látogatóhoz weboldalán. Hogyan működik? Helyezzen el NETpark-os hirdetéseket a weboldalán és cserébe saját reklámot adhat fel rendszerünkben.Ön annál több saját reklámhoz jut, minnél látogatottabb az oldala és minnél nagyobb méretű boxot jelenít meg.

Netvezér Online Hirdetési Rendszer

Netvezér Online Hirdetési Rendszer

A Netvezér Online Hirdetési Rendszer ingyenes hirdetési lehetőséget kínál a Netvezér Kft. ügyfelei, vagy cégünkkel partneri viszonyban álló cégek és vállalkozások számára. Ingyenes hirdetés elhelyezésére jogosultak azon ügyfeleink, akik webtárhely vagy honlap-készítési szolgáltatásunkat igénybe veszik. Ha Ön még nem ügyfelünk, ismerje meg részletesen szolgáltatásainkat! Amennyiben webtárhelyet vagy Webdesign-3 ill. Honlapkészítés 10+1 csomagot rendel, automatikusan jogosulttá válik a Netvezér Online Hirdetési Rendszerben történő ingyenes hirdetésre! Ingyenes hirdetés elhelyezésére jogosultak azon partnereink, akik linkcsere-megállapodás keretében vállalják a Netvezér Kft. szolgáltatásainak saját honlapjukon történő népszerűsítését.

NRC - Online fókuszcsoport

NRC - Online fókuszcsoport

Nincsen jobb annál, mint amikor ügyfeleink saját szavaikkal mondanak véleményt egy szolgáltatásról. Úgynevezett fókuszcsoportok már régebben is voltak, de az internetnek hála már akár online is készíthetőek! Hogy ez miért hasznos? Hát azért, mert az online fókuszcsoportnak az offline -al összehasonlítva nincsenek földrajzi korlátai. Így jóval több ügyfél véleményét ismerjük meg. Egy efféle online fókuszcsoport állhat több fórumból, blog láncokból, stb. Az NRC fókuszcsoport modulja Önnek is segít!

Offshore cégalapítás, offshore tanácsadás

Offshore cégalapítás, offshore tanácsadás

Offshore-ceg.net offshore megoldás szállítás. Nem csak profiknak, olcsó cégalapítás, teljeskörű ügyvédi tanácsadással egybekötve. Profi szolgáltatások, bankszámla, kártya ügyintézés, adótanácsadás. Teljes diszkréció. Offshore-ceg.net az offshore partner. www.offshore-ceg.net weboldalunkon minden szükséges információt megtalál. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon minket bátran. Cégünk ingyenesen és teljes kőrűen tájékoztatja Önt, bármilyen kérdése merül fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Amennyiben óhajtja, tervet készítünk Önnek, hogy üzleti tevékenységéből származó profit mértékét hogyan tudná maximalizálni. Meg fog lepődni a számok láttán, melyek azt jelzik, hogy az előző években mennyi pénzt takaríthatott volna meg az adóterhek legális lecsökkentésével.

Olé hosting, Olé informatikai szolgáltatások

Olé hosting, Olé informatikai szolgáltatások

Professzionális, és naprkaész informatikai megoldások az Olé informatikától, a kisvállalati informatikai megoldások szakértőjétől. Olé hostting szolgáltatások, kihelyezett rendszergazda, hálózatfejlesztés, SEO, Fejlesztés. Profi tárhely szolgáltatásunknak, és megbízható szerver szolgáltatásainknak hála folyamatosan bővül ügyfélkörünk. Legyen Ön is ügyfelünk. Manapság bármilyen termékre, vagy szolgáltatásra van szükségünk, többségünk a Google keresőt használva jutunk el a szolgáltatást nyújtó cégekhez, vagy oda, ahol meg tudjuk vásárolni a nekünk szükséges terméket, információt. Cégünk ennek tudatában a 2009-es év jó részében munkatáraink továbbképzésével, olyan szintre fejlesztette a keresőoptimalizálással kapcsolatos tudását, hogy 2010-re a legjobbak közé kerültünk. Bármilyen témában tudunk csinálni olyan weboldalt, mely a frekventált kereősszavakra a keresők elejére ugorhat, fizetett hirdetések menedzselését pedig tapasztalatunknak hála kiemelt hatéonysággal tudjuk végezni.

Hirdetés
Online aranybánya

Online aranybánya

1. Miért éppen online hálózatépítés. Az online MLM rendkívül kényelmes. Az online MLM-ben nincs elutasítás. Az online MLM nélküled is működik. Nem fontos, hogy számítógépes vagy internetes tapasztalataid legyenek. Üzleti és MLM-es weboldalak az Interneten. 2. A jól működő online hálózatépítő rendszer. 3. Az értékesítő weboldal. Az értékesítő weboldal célja és tartalma. Hogyan érdemes domain nevet választani. Az én történetem írd meg, hátha a látogató magára ismer. Tartsd frissen a blogodat, írd le a sikereidet és a kudarcaidat. Milyen a jó hálózatépítő honlap szerkezete. Mért fontos a webáruház. Minden e-mailre válaszolj 24 órán belül.

Online marketing

Online marketing

A marketing szakma szerte a világon örömmel fogadta az internet megjelenését, napjaink túlzsúfolt értékesítési rendszereiben megjelent egy új, kapacitásainak még csak töredékéig kihasznált új értékesítési és kommunikációs eszköz. Hamar rádöbbentek a téma kutatói, hogy itt nem csak egy egyszerű újításról és modernizációról van szó, hanem egy olyan új eszköz és szemlélet jelent meg az üzleti életben, amely átalakítja a meglévő üzleti modelljeinket, s új lehetőségeket nyit a globális értékesítés és kommunikáció terén. Sorra jelentek meg itthon is az internet műszaki kérdéseivel foglalkozó hazai és külföldi szakkönyvek. A gazdasági alkalmazások elemzése sajnos nem kapott ilyen nagy publicitást, csupán néhány amerikai könyv fordítása jelentette a nyomtatásban itthon elérhető magyar nyelvű szakirodalmat.

Online Marketing Akadémia

Online Marketing Akadémia

Már 2011 van, és Te még mindig NEM használod ki az Internetben rejlő pazar lehetőségeket, annyira amennyire lehetne. Persze jelen vagy, van weboldalad, de Te is tudod ez ma már nem elég. Persze tanácstalan vagy, mert fogalmad sincs hogyan csináld. Ez nem a Te hibád. Az online marketinget nem tanítják az iskolában. De az online marketing tanulható! Ha eldöntötted Te is szeretnéd kivenni a részed a kkv-k online marketing sikereiből, kezdd itt az utad:

Online marketing hírek a Kreatív Online-on

Online marketing hírek a Kreatív Online-on

Hírek, cikkek, kritikák az interaktív/digitális marketingről, online kommunikációról. A magyarországi marketinggel foglalkozó kreatív szakma havi lapjának színvonalas honlapja. Napi frissítésű hírekkel, pezsgő, látogatott fórummal. Rovataink tartalmazzák a média, marketing, pr és reklám világával kapcsolatos legfrissebb szakmai híreket. 2012 márc 22: Magyar arany a Cebiten A Tankönyvkiadó szoftvere kapta az elismerést. Startup Expo az idei Barcampen Sok közösségi médiával és e-kereskedelemmel. A közösségi nem lesz mindig ingyenes A Facebook hamarosan benyújtja a számlát a hirdetőknek, de ehhez egy új eszközt fejlesztettek ki. Itt vannak a lájkolható bannerek A Fastbridge először a UPC-nek készítette el. Bank és telkócég a nagy online hirdető A listaáras online költéseket elemezte a Rabbitblog

Online marketing kézikönyv I-II.

Online marketing kézikönyv I-II.

Az információtechnológia fejlődése gyökeresen új lehetőségeket teremtett a termékek és szolgáltatások értékesítésében is. Az online marketing ennek a fejlődésnek a szülötte, amely az Internet terjedésével egyre nagyobb szerepet kap. Daniel S. Janal könyve a legkíválóbb áttekintése a szakterületnek. Több nyelvre is lefordították és már az Egyesült Államokban, a szerző hazájában is több kiadást megélt.

Online marketing specialista képzés

Online marketing specialista képzés

Akkreditált képzésünk sikeres elvégzésével a résztvevők megismerk az online hirdetések típusait, eszközeit és módszereit, a bannerkampány hatékonyság mérésének lehetőségeit, valamint ezek szerepét az internet marketingben. Megismerik az e-DM -ben rejlő webmarketing lehetőségeket, a keresőoptimalizáslás - SEO, és keresőmarketing - SEM eszközöket, a vírusmarketing fogalmát és eszközeit, a közösségi marketing - web 2.0 által kínált marketing lehetőségeket, a webanalitikai módszereket, melyek segítségével képesek lesznek elemezni az online kampány hatékonyságát. Az online marketing specialista képzés célja Az online marketing tanfolyam célja, hogy a résztvevők számára a mindennapi munkában hasznosítható elméleti és gyakorlati tudást nyújtson a webmarketing eszközeiről.

Online Marketing Specialista tanfolyam indul Budapesten!

Online Marketing Specialista tanfolyam indul Budapesten!

Online marketing specialista képzésünket elsősorban azoknak ajánljuk, akik online vállalkozóként szeretnének tevékenykedni. A képzés során megtanulhatja, hogyan kell felépíteni, nap mint nap menedzselni, és tovább fejleszteni egy, vagy több internetes vállalkozást. A képzés elvégzését követően Ön - Sokkal többet hozhat ki már meglévő weboldalaiból. A releváns keresőszavak alatt előre juttatja majd oldalát a Google-ban, ezáltal weblapjának a forgalma (és az Ön ügyfélköre) megsokszorozódik majd. Emellett a képzés segítségével az internet-marketing teljes eszköztárát alkalmazhatja weboldalán, mely tovább növeli forgalmát. Nem utolsó sorban pedig az e-marketing eszközök kitűnően kombinálhatók offline marketing eszközökkel is. - Amennyiben még nincs online vállalkozása, akkor itt az ideje, hogy felépítsen egyet (majd utána többet) a weboldal elkészítésétől egészen a weboldal és vállalkozás befuttatásáig. - Olyanoknak is nagyon ajánljuk a tanfolyamot, akik már eleve marketing 'berkekben' tevékenykednek, és szeretnék tudásukat az internet marketinggel, mint önálló marketing területtel kibővíteni.

Online marketing stratégia

Online marketing stratégia

Minden vállalkozás számára fontos a tervezés, a vállalati struktúra minden területén. A klasszikus marketing tervek kialakítása mellett ma már szükségesnek látszik, hogy a cégek online marketing stratégia kialakítását is alkalmazzák. Egyes célcsoportok online csatornákon keresztül érhetők el a leghatékonyabban, sőt néhányan kizárólag csak ezeken keresztül közelíthetőek meg. Innovatív stratégiák, módszerek és eszközök sokasága létezik, amelyek a célcsoportok minél hatékonyabb elérését szolgálhatják.

Tuti menü