Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online reklám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kreatív - MéDialógus [4. oldal]
részletek »

Online reklám képes leírás: Kreatív - MéDialógus [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
Kreatív szövegírás

Kreatív szövegírás

A szövegírás az online reklám alapköve, hiszen egy professzionális szöveg képes eladni, ám az ellenkezője is előfordulhat, ezért nagyon fontos, főként online reklám esetében, hogy professzionális kreatív szövegírás kerüljön alkalmazásra. Manapság már a weboldalak keresőoptimalizálásához is alapvető követelmény, hogy a szöveges tartalom kulcsszóra optimalizáltan legyen elkészítve, ehhez szükséges a profi szövegíró.

Leggazdaságosabb online hirdetés

Leggazdaságosabb online hirdetés

A keresőoptimalizálás (SEO) a létező leggazdaságosabb online marketing technika, hiszen nem másoktól veszünk reklámfelületet, hanem saját oldalunk fejlesztésére költünk; olyan oldalakon hirdetünk, amit csak a 'reklámokhoz' való hozzáférésre használnak; hirdetésünket pedig nem reklámként, hanem egy jónevű szolgáltató javaslataként értékelik. Befektetés saját oldalunk fejlesztésébe. Amikor hirdetési felületet vásárlunk egy másik weboldalon, azzal a hirdetést megjelenítő weboldal fejlesztését támogatjuk. Oldalunk a hirdetésből csak addig profitál, amíg reklámunk éppen megjelenik az oldalon, a hirdetést megjelenítő weboldal pedig éppen az általunk fizetett összegből tudja fenntartani és tovább fejleszteni weboldalát.

Letarolják a reklámpiacot a fejlődő országok

Letarolják a reklámpiacot a fejlődő országok

A korábbi 4,6 százalékos helyett 4,2 százalékos globális reklámpiaci növekedést jósol idénre a ZenithOptimedia, a költést a japán katasztrófák és a közel-keleti zavargások fogják vissza. Egyiptomban például - amely messze a legnagyobb reklámpiac a zavargások és forradalmak érintette területen - gyakorlatilag egyáltalán nem volt televíziós hirdetés a forrongás alatt, s a cégek később is nagyon óvatosak voltak a reklámok tartalmát és elhelyezését illetően. A japán tévé- és rádióállomások majdnem minden reklámidejüket közérdekű információk továbbítására használták a földrengéssorozat utáni hetekben, az áramszünetek és terjesztési nehézségek pedig további hónapokra fogják vissza jelentősen a médiafogyasztást.

Lollipop Reklám

Lollipop Reklám

A világon a legszínesebb munka a miénk, amit naponta élvezettel végzünk. A kezdeti apró részletekből végül összeáll egy kerek egész, amit utána mindenki szájtátva figyel, ezért Lollipop! Kerek, színes, kreatív, egyedi és mindenki bele akar kóstolni, így lesz örök kedvenc. Az évek alatt szoros kapcsolatot alakítottunk ki nyomdákkal, grafikusokkal és a kivitelezőkkel, így a ránk bízott munkánál pontosan tudjuk, hogy kinek passzol leginkább a feladat. Ügynökségként lehetőségünk van arra, hogy széles kapcsolatrendszerünkre támaszkodva egy projektet több részre szedjünk szét, így mindenki csak azt csinálja, amiben a legjobb! Partnereink a munka végén, egy színes, kreatív, kerek egészet kapnak! A szervezett munkának és kivitelezőink szakértelmének köszönhetően nem lehetetlen számunkra a tegnapra ígért munka.

Maglód online

Maglód online

Magánszemély öt ingyen hirdetést helyezhet el. A feladott hirdetés csak az adminisztrátor jóváhagyása után lesz publikus! A hirdetés feladásához regisztráció szükséges. A maglodonline.hu nem vállal felelősséget: - a portálon megjelenő hirdetésekért, információkért, azok valóságtartalmáért, valamint az esetleges hibákért, - jogszabályokba ütköző, etikailag kifogásolható hirdetésekért, - a szolgáltatás (akár előzetes értesítés nélkül is) szüneteltetéséből adódó bármilyen kárért, - a portál működésének akár teljes leállásból, illetve a portálon történő változásokból eredő esetleges károkért, - felhasználóknak a szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges anyagi, vagy erkölcsi káráért.

MagmaMédia Kft.

MagmaMédia Kft.

MagmaMédia Kft független reklámügynökség, mely internetes és közterületi reklámkampányok tervezésére, optimalizálására szakosodott. Célunk az, hogy több éves szakmai múlttal, több száz megvalósított kampány tapasztalatával segítsünk Ügyfeleinknek abban, hogy a médiarengetegből a legmegfelelőbb eszközt alkalmazzák az adott célcsoport hatékony elérése érdekében. Megoldást kínálunk arra, hogy cége üzenetét hatékony módon és eredményesen tudja eljuttatni célközönségéhez ezáltal elősegítve azt, hogy a vásárló az ön vállalkozása mellett döntsön, és elégedett fogyasztóvá váljon. A kampányokat a minőségi szempontok maximális figyelembevételével készítjük, hisz számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettség, ami egy-egy kampány hatékonyságában tükröződik vissza.

Marketing a hálón

Marketing a hálón

A marketing jövője a kölcsönös párbeszédben rejlik. A kommunikációban jelentkező hatalmas zaj indokolttá teszi, hogy ne a vásárlókhoz beszéljünk, hanem a vásárlókkal. A YouTube, a MySpace, az iwiw - a közösségi portálok, valamint a blogok a legígéretesebb eszközök a fogyasztók eléréséhez. A Marketing a hálón megmutatja a marketingeseknek és cégüknek, hogyan alakíthatnak ki kötődést a vállalat iránt a vevők körében, miként építhetik fel a vevőközösségeket, illetve hogyan érhetnek el maximális nyereséget e korban, amelyben a bőség zavara uralkodik a marketing területén. Larry Weber író, a közösségi média elismert szaktekintélye új eszközöket és platformokat ismertet meg velünk, és megmutatja, hogy az azonnali eredmények és növekedés érdekében miként alkalmazhatjuk őket. A mai marketinges él a világháló adta lehetőségekkel. Csatlakozik a közösségi hálózatokhoz, illetve olyan hálózatokat szervez, amelyekhez az emberek szívesen tartoznak - így párbeszéd jön létre a marketing és a vevők között, valamint a vevők körében is. Az olyan hálózati oldalak, mint a MySpace, a Facebook, sőt még a Flickr is, tökéletes fórumot nyújtanak ehhez az újfajta párbeszédhez.

Marketing Commando

Marketing Commando

Villámkonzultáció telefonon - 30 perces beszélgetés egy titkos tanácsadóval Ha égető problémádra egy azonnali mentőövre van szükséged, mert gyors döntésre kényszerít egy versenytársad, vagy egy termékbevezetés állít dilemmák elé, esetleg a hirdetés leadási határideje szorongat... Marketing Reform Program - intenzív, cégre szabott együttműködés Átalakítunk! 3+3 hónapos, intenzív marketing együttműködés, amely során a tanácsadó segítségével a marketinged minden egyes elemét átvizsgáljuk... Marketing Fitnesz Program - 9 hónapos, csoportos konzultáció 9 hónap alatt újjászületik a céged! Ebben a programban a tanácsadó segítségével és ... Marketing Rohamkonzultáció - 2-3 órás egyéni tanácsadás Ha nem tudod, hogy merre indulj a céged marketingjével, vagy egy közelgő marketing akciódat, eszközödet szeretnéd véleményeztetni ...

Marketing előadások, tréningek

Marketing előadások, tréningek

Marketing előadások, tréningek, amikről azonnal használható tudást, tippeket, példákat fogsz hazavinni... Ha a céged marketingje a Te felelősséged, akkor ki ne hagyd az alábbi 2 v. 3 napos konferenciákat... Csak a legjobban bevált marketing stratégiák, a legeredményesebb marketing akciók, és a leg-költséghatékonyabb marketing módszerek azok, amikről a Marketing Commando tréningjein, szemináriumain, előadásain hallhatsz.

Hirdetés
Marketing tanácsadás

Marketing tanácsadás

A Marketing stratégia A marketing tudományának csúcsa; egy sikeres vállalat, sikeres vezetéséhez szükséges komplex módszer. Bizonyára sokan részt vettek már 'stratégia - készítő' csapat munkában. Ennek ellenére sokan azt sem tudják, merről - honnan kell hozzáállni egy vállalat stratégiájának kialakításában. Az alábbi szemelvény csak vázlatosan, tartalomjegyzék jelleggel ad útmutatást a stratégia kialakításához. Megmutatja, hogy milyen elemeket szükséges tartalmaznia ahhoz, hogy a végeredmény jelentős segítséget nyújtson a menedzsment számára a vállalat irányításához.

Marketing tanácsadó blog

Marketing tanácsadó blog

Viszoczki Mária marketing tanácsadó blogja. Online marketing tanácsadás, marketing tanácsok a Viszoczki oldalon. Ez egy magánblog. A bejegyzések tartalma a szerző magánvéleményét tükrözi. Szakmai információk a honlapomon olvashatók. Sem rokona, sem ismerőse nem vagyok a nógrádi biztonsági cég hasonló vezetéknevű, népszerű vezető munkatársának.

Marketing- és reklámügyintéző

Marketing- és reklámügyintéző

Tandíjmentes szakképzés a marketing területén! - A marketing lehet a jövőd! A középfokú Marketing- és reklámügyintéző szakképesítés OKJ-s azonosító száma: 52 342 01 0000 00 00 A Marketing- és reklámügyintéző szakképesítés birtokában betölthető munkakör FEOR száma és megnevezése: 3622 - Kiállítási és kereskedelmi propaganda ügyintéző

MarketingMánia a gondolkozó kisvállalatoknak

MarketingMánia a gondolkozó kisvállalatoknak

A marketingmania weblapja kiscéggel rendelkező vállalkozóknak szól. Az online vállalkozók számára alapvetően fontos az online marketing ismerete. Mi azoknak a kiscég-tulajdonosoknak segítünk, akik saját kisvállalkozásuk marketingesei. Az online tanfolyam az egyik legeredményesebb módszer az online marketing elsajátítására, hiszen otthon, a kényelmes fotelben ülve tanulhat a kisvállalkozó, amikor éppen ráér, nem kell sehova sem utazni. Online marketing tanfolyam kínálatunkba tartozik pl. a Facebook marketing, a közösségi marketing , a marketing tervezés, vagy a linképítés. A marketing blogon pedig praktikus információkkal szolgálunk a SEO, , Facebook marketing, közösségi média marketing, marketing terv stb. területén. Az a célunk, hogy hatékony információkat adjunk át és használható módszereket kínáljunk, tanítsunk a kisvállalkozóknak, hogy sikeresek legyenek. Marketingfeladatok kiszervezése is lehetséges nálunk, az elfoglalt kiscég-tulajdonosok választhatnak marketing asszisztens szolgáltatásaink közül, úgymint Facebook oldal menedzselés, link építés stb. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre és kérni a hasznos ingyenes tudásanyagokat.

Marketingoázis - fórum

Marketingoázis - fórum

Üdvözöllek a Marketingoázis Internet marketing - Internet marketing fórum fórumon! Jelenleg vendégként tekintheted meg a tartalmat, ami korlátozott jogosultságokat jelent a beszélgetésben való részvételt illetően. Az ingyenes regisztrálás után korlátlanul hozzáférhetsz a fórumhoz, társalgást indíthatsz, magán beszélgetéseket folytathatsz, és számos egyéb funkció tárul fel előtted. A regisztráció rendkívül gyors és egyszerű, ezért kérlek ne habozz sokáig, csatlakozz hozzánk most!

MAT Mesterkurzus

MAT Mesterkurzus

Szeretnéd a válságos időkben is növelni az ügyfeleid számát, de nincs megbízható módszered? A MAT Mesterkurzus egy 6 hónapos, intenzív, kiscsoportos mentoring program, amelynek célja megtanítani a résztvevőket, hogy önerőből legyenek képesek a szisztematikus és folyamatos ügyfélszerzésre MDEC (magas díjazású és eredmény centrikus) szolgáltatásokkal. Akit a programba várok MAT Mesterkurzus nem mindenkinek való. A program tanácsadók, trénerek és coachok részére készült, de a következőkön kívül más szűrő feltételei is vannak. Magadra ismersz?

MAT Prémium  mentoring program

MAT Prémium mentoring program

Mit szólnál hozzá, ha azt ígérném: 10 hét alatt képes leszel önállóan, módszeres ügyfélszerzésre! A program neked szól, amennyiben: nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő célpiacot határoztad meg magadnak nem vagy biztos benne, hogyan kell ismertséget, érdeklődést és bizalmat építeni a célpiacodon gondot okoz az ügyfélszerzési tárgyalás nem tudod meghatározni a kedvezményeidet nem tudod mi az a marketingcsali vagy az eddigiek nem működtek nem tudod, hogyan kell az érdeklődőkből gyorsan adatbázist építeni a website-od eddig nem hozott jelentős ügyfélszámot gondot okoz a reklámszövegírás át szeretnéd látni a saját marketingedet, mondjuk max. 2 oldalas marketingtervben szeretnéd elsajátítani az ajánlásmarketing technikákat garantált ügyfeleket szeretnél szerezni előadásaiddal multinacionális ügyfeleket szeretnél

MéDialógus

MéDialógus

Ha szeretne... eligazodni a médiapiacon többet tudni egy médiáról a sok ezer közül hatékony médiastratégiát építeni terméke / szolgáltatása számára megfelelő hirdetési helyet találni gyorsan és olcsón megjelenni médiában versenytársai reklámköltéséről többet tudni azonnal választ kapni kérdéseire ...akkor ismerkedjen meg velünk!

Tuti menü