Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online reklám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Én - HirdetésOnline [2. oldal]
részletek »

Online reklám képes leírás: Én - HirdetésOnline [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
Én is akarom

Én is akarom

Senkinek nincs túl sok ideje a fellelhető akciók megtalálására. Az enisakarom.hu azzal a céllal jött létre, hogy a mai rohanó világban biztosítson egy olyan felületet ahol a legjobb akciók megtalálhatóak, gyorsan egyszerűen az ország egész területéről. Itt felteheted a kérdést kedves olvasó miért nálunk lennének a legkedvezőbb akciók? A Válasz egyszerű. Az oldal használata mind a hirdetőknek mind az akciókat keresőknek ingyenes és előreláthatólag az is marad. Ezen kívül hirdetőinknek kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtunk. Amiért termékeiket érdemes nálunk hirdetni.

Etarget

Etarget

Társaságunk lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a magyar kereső portálokon, az első pozíciók között jelenítsenek meg weboldalukra mutató linkeket. Ügyfeleink kiválaszthatják azokat a kulcsszavakat, amelyekre keresve linkjeik megjelennek, legyen az szöveges kereső, katalógus, vagy speciális témájú cikk. Ez által biztosítjuk, hogy az adott link olyan célcsoport számára jelenik meg, aki érdeklődik a célportál iránt.

Etarget - Netraktív

Etarget - Netraktív

Az Etarget egy kattintás alapú (PPC- Pay Per Click) hirdetési rendszer, amivel olyan nagy forgalmú portálokon helyezhet el szöveges hirdetéseket, mint például az Iwiw, a Myvip, vagy a lap.hu oldalak. Az Etarget jelenleg több mint 1200 társportálon jelenít meg szöveges hirdetéseket, a jelentősebb partnerportálokat itt megtekintheti. A megadható marketingszöveg összesen 120 karakter hosszú lehet, 4 sorban. Hirdetése akkor jelenik meg, amikor egy felhasználó az Ön által megadott kulcsszavakra keres, vagy olyan oldalon böngészik, melynek tartalma szorosan összefügg a megadott kulcsszavakkal.

Expressz

Expressz

Menjen biztosra Partnereinkkel! Partner oldalainkon olyan cégek ajánlatait gyűjtöttük össze, amelyek naponta több tucat, adott esetben több száz hirdetést tesznek közzé vásárlóiknak. Olyan, mintha egy virtuális plázában járna, ahol rengeteg üzlet található, és mindent meg lehet kapni. Próbálja ki, látogassa meg Partner oldalainkat! Szeretné növelni az online értékesítését? Fizessen elő Kiemelt Partnerünk szolgáltatásra és érje el potenciális vevőinek ezreit!

Facebook Hirdetések

Facebook Hirdetések

A Facebook hirdetésekkel hátásosan és nagyon hatékonyan tudja elérni lehetséges ügyfeleit. Hirdetheti honlapját, Facebookos Üzleti Oldalát, de saját Facebook alkalmazást is létrehozhat. Hirdessen egyszerűen A Facebook hirdetések esetén is csak akkor fizet, ha valaki kifejezetten érdeklődik a cége, terméke, szolgáltatása iránt és rákattint a hirdetésre. A hirdetés megjelenéséért nem kell fizetnie (kivéve ha a megjelenés alapú fizetést választotta). A Facebook Hirdetési kampányokat is elindíthatja már pár tízezer forinttal, nem kell több százezer vagy millió Forintot kiadnia egy-egy kampányért.

Finfera Consulting

Finfera Consulting

A Finfera Consultingot tulajdonosai azzal a céllal hozták létre, hogy egy, mint a klasszikus ügynökségi feladatok mellett, speciális média, illetve marketing stratégia feladatok megvalósításával szolgálja ki ügyfeleit.Széles kapcsolatrendszerrel, megbízható szakembergárdával és összeszokott kreatív csapattal rendelkezünk. Szolgáltatásaink a stratégiai és kreatív tervezéstől a komplett kampány kivitelezésig, a nyomdai,és egyéb gyártási területeken át a rendezvények lebonyolításáig terjednek. A Finfera Consulting komoly tapasztalatokkal rendelkezik a marketing-kommunikáció, PR és termékmenedzsment terén, mint full-service ügynökség. Tapasztalatunk szerint elengedhetetlen a helyes arculati-megjelenési, és vállalati kommunikációs terv kidolgozása, helyes használata.Közel 7 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ügyfeleink igényeit magas színvonalon, a lehető legátfogóbb módon elégítjük ki. 2008-tól cégünk az IT területein is teret hódit hardver és szoftver oldalon egyaránt vagy akár a komplex informatikai megoldások és szolgáltatások területén.

foexsys apró

foexsys apró

Apróhirdetés feladás gyorsan, könnyen, ingyenesen! Adj fel ingyenes hirdetést, vagy vásárold meg amit szeretnél. Ezen felül érdekes, főként informatikai témájú cikkeket is olvashatsz. Dinamikusan növekvő oldalunkat használatát segítőkész üzemeltetőink segítik. Alkalmanként nyereményjátékok színesítik felhasználóink napjait. Adj fel Te is ingyenes, és korlátlan darabszámú apróhirdetést! Működési problémák előfordulhatnak, ezért hibák észrevételek jöhetnek a hibajelentőn.

Gold communications

Gold communications

Egységes és hatékony kommunikáció Egy vállalkozásnak számos ponton kell helytállnia, melyek nem kapcsolódnak szorosan fő tevékenységéhez. Gondoznia kell sajtókapcsolatait, figyelnie kell marketing és reklámanyagai kreatív, gazdaságos elkészítésére és elhelyezésére. Gondoskodnia kell munkatársai jó közérzetéről, ügyfelei számára rendezvényeket kell szerveznie, időről-időre fel kell mérnie piacait és lehetőségeit, hogy csak a leggyakoribb példákat említsük.

Google AdWords

Google AdWords

A Google AdWords hirdetési rendszerével lehetősége van új, minőségi látogatókkal megnövelni weboldala forgalmát, így új ügyfeleket és plusz bevételt szerezhet. Honlap tulajdonosként bizonyára régóta foglalkoztatja a kérdés, hogy melyik az igazán hatékony reklám, ami nem csak látogatókat, hanem új ügyfeleket is teremt. Az AdWords hirdetés azért hatékony, mert itt nem Önnek kell keresni az ügyfeleket, mint például egy újsághirdetéssel, hanem Önt keresik. A szlogen sem véletlen: 'Lényeg az eredmény', amit a reklámköltség is tükröz, hiszen nem a megjelenésért, hanem a honlapra érkező látogatóért kell csak fizetni.

Hirdetés
Google Adwords hirdetés

Google Adwords hirdetés

Vannak esetek, amikor a hatékony, keresőoptimalizált internetes megjelenést érdemes még hirdetéssel is megtámogatni. A honlap rendben van - azaz hű és jó képet ad az Ön szervezetéről, szolgáltatásairól. A keresőoptimalizálásnak köszönhetően abban is biztos lehet, hogy az Ön honlapja jól látható az internetes keresőkben. Így mindenki, aki a szervezet, vagy a szolgáltatás után érdeklődik, eljut a megfelelő információkhoz. Mégis szükség lehet arra, hogy egy újabb csatorna nyitásával még több emberhez jusson el... Amikor Önnek egyedülálló ötlete van, ha olyan szolgáltatást indít, amire korábban még nem volt példa, vagy olyan termékkel jelenik meg, ami egészen újszerű. Előfordulhat, hogy az oldal tartalma, a szervezet szerteágazó tevékenysége miatt a keresőoptimalizálás nem kifizetődő. Ha a tevékenységeket csak sok keresőszóval lehet lefedni, akkor érdemes elgondolkozni egy célzott, költséghatékony kampányon, a Google AdWordsTM rendszer használatán.

Google AdWords Szisztéma

Google AdWords Szisztéma

Sajátítsd el az AdWords művészetét és katapultáld a vállalkozásod bevételét 200%-tól... akár 5.000%-ig! Így igaz! Függetlenül attól, hogy már 5 éve AdWords-özöl, vagy még azt sem tudod milyen egy AdWords hirdetés... Ma egy új világot fogsz felfedezni, ahol már Te diktálod a feltételeket az ügyfeleidnek, és egy félelmetes elismert hatalommá nősz a piacodon! A Google megalkotta a történelem legnagyobb direkt marketing gépezetét...

Google hirdetés

Google hirdetés

A Google hirdetés (Google AdWords) a világ legnagyobb internetes hirdetési rendszere, mely segítségével hatékonyan növelhető honlapja látogatottsága. Az AdWords egy úgynevezett PPC (Pay-Per-Click), magyarul kattintás alapú hirdetési rendszer. A hirdetők kulcsszavakra, kifejezésekre licitálnak. Amikor valaki a keresőben rákeres az Ön hirdetésének egyik kulcsszavára, akkor az vagy jobb oldalon a Google hirdetések között (szponzorált linkek), vagy bal oldalon az organikus találatok felett jelenik meg. Ezen felül a Google partneroldalain és kiemelt partneroldalain (pl:g-mail) is megjeleníthetőek a hirdetések sok helyen akár videó formátumban is.

Google hirdetés Adwords kampány ppc

Google hirdetés Adwords kampány ppc

Önnek minőségi látogatóra van szüksége, aki az ön termékét keresi. Erre tökéletes megoldás az adwords hirdetés, ahol csak az a leendő vásárló kattint a hirdetésére, aki az Ön termékét keresi. Így Önnek csak azért a kattintásért kell fizetni, ami az ön hirdetésére érkezett, nincs feleslegesen elköltött reklámköltség, ahol nem látja, hogy az ön termékének célcsoportjához egyáltalán elért-e a hirdetése. Látogassa meg weboldalunkat és győződjön meg eme hirdetés forma azonnal érzékelhető előnyeivel.

Google reklám

Google reklám

Honlapod látogatottságával, növelheted a céged bevételét! Egy biztos, csak a hatékony hirdetés hoz új ügyfeleket, több bevételt! Tudod mennyi látogatót, ügyfelet és bevételt jelent a jó pozíció? Gondoltál már arra, hogy mennyivel nőhet a honlapod látogatottsága, a céged bevétele, ha a keresőkben az elsők között van a honlapod? Szeretnél olyan látogatókat a honlapodra, akik a termékeid, szolgáltatásaid iránt érdeklődnek és potenciális ügyfeleid, vevőid lesznek? Mi segítünk neked!

Grafikai tervezés, honlap készítés

Grafikai tervezés, honlap készítés

Profi honlapok elkészítése már havi 80.000 Ft-tól. Grafikai tervezés, logó tervezés már 50.000 Ft-tól. Profi munka, profi csapattal. Természetesen a kiegészítő tárhely szolgáltatást is intézheti velünk. Egy helyen minden, ami honlapjához kell. Online marketing szolgáltatások, SEO -keresőoptimalizálás. Ha szeretné előremozdítani vállalkozása sikerét, szélesebb ügyféltábort szeretne kialakítani, ha haladni szeretne az új hirdetési és reklámozási formákkal, ha az elsők közt szeretne lenni, és úgy érzi, hogy vállalkozása megérdemli a jobb pozícióban való megjelenést, biztosíthatjuk Önt abban, hogy minden ilyen irányú igyekezetében segíteni tudunk. Válassza ki az Ön által fontosnak tartott kulcsszavakat, indíttassa el hirdetését, és fizessen csak akkor, ha üzenete valóban eljutott a megcélzott közönséghez. Kampányunk biztosítja, hogy hirdetése olyan célcsoportok számára jelenik meg, akik a konkrét téma iránt érdeklődnek.

Hatékonyabb keresőoptimalizálás

Hatékonyabb keresőoptimalizálás

A honlap tulajdonosok temérdek időt fordítanak arra, hogy a keresőkben optimális helyezést érjenek el. Keresőoptimalizálás és linképítés miatt naponta jó néhány órát töltenek a számítógép előtt. Az idejük jókora részében ismétlődő, monoton dolgokkal szenvednek. Végre megszabadulhatnak ezektől a Seozseni alkalmazással. A program elvégzi a feladatok jelentős részét a honlap tulajdonosok helyett. A SEO-ra fordított idő drámaian csökken, miközben a hatékonyság megugrik. A weblap tulajdonosok ingyen kipróbálhatják ezt az új programot.

HirdetésOnline

HirdetésOnline

Hirdetés feladási tanácsok, megfontolandó tényezők, a legnagyobb hatékonyság érdekében. Gondolkozzon a hirdetéseket böngészők fejével! Ha látnám ezt a hirdetést, felkeltené érdeklődésem? Ennek érdekében is ajánlott a kiemelt szolgáltatások választása, az adatlap hátterének és betűszínének helyes megválasztása, figyelemfelkeltő kép csatolása. A hirdetések listázásánál főként a hirdetés címe látható, ezért érdemes beleírni a legfontosabb információkat pl. a város, ill. az elérhetőség megadása helyett. Mit is érdemes beleírni apróhirdetésem szövegébe? ...

Tuti menü