Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online reklám linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Online reklám képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
 Élő chat weboldalra

Élő chat weboldalra

Szeretne Ön is egy lépéssel közelebb kerülni az értékesítéshez? Szeretné, ha az oldalára látogatók, ne csak nézegessenek, de vásároljanak is webáruházából? Akkor önnek is a az élő chat ügyfélszolgálat a megoldás. Ennek a segítségével a kommunikáció a legmagasabb szintre lép, hiszen azonnal tud válaszolni a feltett kérdésekre, akár termékeivel, akár szolgáltatásaival kapcsolatban, így növelve a vásárlói bizalmát webáruházával szemben. Nem csak költséghatékony, de remek lehetősége a vásárlók megtartásának. A Mirmor design személyre szabható, mobilról és tabletről is elérhető.

52 órás szuperintenzív tantermi online marketing képzés

52 órás szuperintenzív tantermi online marketing képzés

Honlap tulajdonosként, cégvezetőként, marketingesként Te kihasználod az online marketing egyes elemei közötti hatalmas szinergiát? Ma Magyarországon döbbenetesen kevés cég válaszol erre igent. Sajnos. Vagy szerencsére? Ha időben lépsz, akkor még szerencsére, hiszen egy stratégiailag jól felépített online marketinggel könnyen nézhetik a konkurenseid a hátad! DE STOP! Azonban van itt valami, amit tudnod kell: Ha az online marketing tudásod felületes, csak egyes elemekre koncentrálsz, belekapkodsz ebbe-abba, és céged online marketing gépezetének egésze nem összetett, az egyes részek közötti kölcsönös erő hiányzik, akkor könnyen elvész a ráfordított idő, pénz és energia.

A jó hírnév védelmének jogszabályhelyei

A jó hírnév védelmének jogszabályhelyei

A JEB ajánlja a Szövetség tisztségviselőinek és tagjainak figyelmébe a Ptk. és a Btk. vonatkozó, a jóhírnév védelméhez kapcsolódó jogszabályhelyeket és alábbi szabályait, melyek maradéktalan betartása jogilag és etikailag is kötelező a Szövetség minden tagjára nézve: Ptk. 76. § Ptk. 78. § (1) Btk. 179. § (1) Btk. 180. § (1)

A stratégiaalkotástól a mindennapi gyakorlatig

A stratégiaalkotástól a mindennapi gyakorlatig

E-mail marketing eredményesség: Mi a gond a szép e-mail-ekkel? (+ajándék útmutató HTML levelei elkészítéséhez) Pár héttel ezelőtt a levélszemét szűrőkről írtam, és arról, hogy milyen eredményei lehetnek annak, ha valaki nem kellően felkészült szoftvert/szolgáltatást használ marketing és kapcsolattartó e-mail-jei kiküldésére. Ehhez a témához kapcsolódik mai témám is, ugyanis sokan nem tudják, hogy hiába jutnak el leveleik a címzettekhez, ha nem lehet elolvasni a leveleket, vagy rondák a levelek, vagy 'szétesik' a levelek tartalma, akkor még annál is kevesebb lesz az eredmény, mintha el sem küldték volna azokat.

Adatvédelem - Dr. Jóri András rovata

Adatvédelem - Dr. Jóri András rovata

Több, mint három év telt el, mióta útjára indítottuk a Jogi Fórum adatvédelmi rovatát. A megjelent cikkeken pontosan követhető, mi történt az adatvédelem (és az információszabadság) terén hazánkban ezekben az években. Már 2004-ben, az elektronikus információszabadságról szóló törvény elfogadását jóval megelőzve foglalkoztunk egy ilyen törvény megalkotásának lehetőségével; a megindult vitákhoz kapcsolódva több cikket közöltünk az információs kárpótlás témakörében (ld.: 1, 2, 3). Követtük, kritika alá vontuk az adatvédelmi törvény (1, 2) és a szektorális adatvédelmi jog változásait, elsősorban azokat a szabályozási lépéseket, amelyekkel a jogalkotó az elektronikus környezetben felmerülő új veszélyekre, problémákra kívánt reagálni.

Apró Piac Online

Apró Piac Online

Honlapunkon, akár egy nyomtatott újsághoz hasonlóan apróhirdetéseket jelentetünk meg. Ön is adhat fel apróhirdetést, a Hirdetés feladása menü alól, regisztráció nélkül és természetesen teljesen ingyen, a rendszerünkben szereplő hirdetéseket pedig kategóriánként listázva illetve a kereső segítségével tudja megtekinteni. Rengeteg hasznos szolgáltatással várjuk látogatóinkat, melyekről részletesen itt olvashat.

Apród

Apród

Az Apród ingyenes apróhirdetési oldalán közvetlenül a környékeden listázott termékekből válogathatsz. Keress megyédben, vedd fel a kapcsolatot az eladóval és vidd véghez vásárlásaidat a lehető leggyorsabban! Ha eladni szeretnél, hirdetéseid regisztráció nélkül, pár kattintással fel tudod tölteni. Tervezz hosszútávra és hozz létre profilt, ahol hirdetéseidet és üzeneteidet kényelmesen kezelheted! Sikeres üzletkötéseket kívánunk!

Apróhirdetés ingyen

Apróhirdetés ingyen

Eladni vagy venni, szeretne, nyaraló, lakás, autó esetleg szolgáltatást, állást kínál vagy keres? Látogassa meg igényes, rohamosan fejlődő oldalunkat ahol az ingyenes hirdetés feladása regisztráció nélkül is lehetséges. A hirdetés, apróhirdetés, ingyenes hirdetés az apró.info -nál még mindig ingyen hirdetés. Állás, foglalkoztatás, munka Bútor, lakberendezés Mobiltelefon és telekommunikáció Állat, növény Barát, társ Oktatás, képzés, tanfolyam Számítástechnika Szórakoztat ó elektronika Autó, motor, gépjármű Utazás, üdülés, turizmus Ingatlan, telek, irodák Szolgáltatás, vállalkozás Gépek, szerszámok Egészség, szépség, élelmiszer Építőanyag Sporteszközök, játékok Fényképezőgép, kamera Ruházat Egyéb

B2B online marketing blog

B2B online marketing blog

2011. június 3-ától, azaz a mai naptól a CompLex Kiadó Kft. online marketing vezetőjeként (managereként) folytatom pályafutásom. Nagy lehetőség, komoly szakmai kihívás, azon leszek, hogy maximálisan megfeleljek a feladatoknak, elvárásoknak! Nem ígérhetek mást, mint amit Tony Horton vall (P90X): Do your Best and Forget the rest :) Nagyon köszönöm mindenkinek, köszönöm a bizalmat!

Hirdetés
B2D.HU - Marketing, Design & Film

B2D.HU - Marketing, Design & Film

Cégünk 2007 óta áll ügyfelei rendelkezésére a marketing stratégia kialakításától kezdve a komplett kreatív tervezésen át egészen a kivitelezésig. Legyen szó a BTL bármely területéről: állunk rendelkezésére. Elkészítjük a termékéhez és/vagy szolgáltatásához leginkább illő komplett marketing stratégiát, legyen szó offline vagy online megjelenési formákról. Egyedülálló fejlesztéseink révén olyan különleges, testre szabható eszközöket kínálunk ügyfeleinknek, mint például konkurenciaelemzés vagy raktárkészlet szinkronizáció, amely eszközök használatával a keresőmarketing területén ügyfeleink jelentős versenyelőnyre tehetnek szert.

Bognár stúdió

Bognár stúdió

Ha Ön orvost, vagy ügyvédet választ, bizonyára a legjobbat akarja! És ha reklámügynökséget? Amikor csak a honlapkészítés, a honlap optimalizálása, az ésszerű online marketing beruházás, a PR a feladat? Reményeink szerint akkor is elvárja a felsőfokú képesítést, a gazdag szakmai gyakorlatot, a jó hírnevet, az ellenőrizhető referenciákat. Specialitásunk a honlapkészítés keresőoptimalizálással (SEO-val) ill. már meglévő honlap keresőoptimalizálása (belső átépítés és linképítés, link building, redesign) blog és közösségi média alkalmazások a prémium kategóriában.

Brandlift reklámügynökség

Brandlift reklámügynökség

A jó bornak is kell cégér, vagyis a reklámra mindenkinek szüksége van, de csak a jól pozicionált és megfelelő kreatív hirdetésekkel lehet megfelelő hatékonyságot elérni. Offline és online reklám lehetőségeket kínálunk minden olyan cég számára, akik olyan ötletekre vágynak amik szívből jönnek. Egy ötlet mely motivál, mozgásban tart és elad. Az eladásnövekedést persze számtalan módon el lehet érni. Ahogy a világ változik, újabb és újabb reklámfelületek jelennek meg, azonban egyvalami állandó értékmérő. Az ötlet az, amire mindig szükség lesz, ami mindig fontos marad.

Célzott online reklám

Célzott online reklám

Internetes hirdetésre évről évre egyre többet költenek a világban. Ennek jelentős részét - az USA-ban például a felét, a szomszédos Ausztriában pedig 30 százalékát - ma már pay per click (PPC) reklámra, vagyis fizetett keresőhirdetésre fordítják. Célzott online reklám - keresőmarketing a gyakorlatban című könyvünk gyakorlati szemszögből mutatja be ezt a hazánkban is egyre népszerűbb hirdetési módot. Segítségével így Ön nemcsak magát a reklámformát ismerheti meg alaposan, de hatékony PPC kampányokat is indíthat.

Creative Commons Hungary

Creative Commons Hungary

Többen is kérdezték tőlünk, hogy jó, jó, hogy van már magyar CC licenc, de hogyan is kell azt használni. Nos, itt a CC licenc használati útmutató 4 egyszerű lépésben: 1. http://creativecommons.org/license?lang= hu 2. válaszd ki , hogy milyen feltételekkel szeretnéd a művedet közzétenni, 3. a kapott html kódot másold be a weblapodra, vagy az mp3 comment tag részébe 4. örvendezz, mert immáron cc licenc alá esnek a tartalmaid!

Dekosite - online hirdetések

Dekosite - online hirdetések

A dekosite csapata a profi webdesign és az egyedi webfejlesztés mellett szívesen vállalja szövegírói feladatok elvégzését, valamint linképítéssel és keresőhirdetések kezelésével is örömmel áll rendelkezésedre. Segítségünkkel olyan látogatókat szerezhetsz, akik valóban érdeklődnek termékeid, szolgáltatásaid iránt. Kihozzuk weboldaladból a maximumot. A weboldal készítése során valamennyi megtalálhatóságot segítő funkciót beletervezünk az oldalba, valamint a tartalmat is a keresőoptimalizálási szempontok figyelmebevételével alakítjuk ki. Ugyanakkor ahhoz, hogy a találati listán jó helyen szerepeljen az oldal, ennél többre is szükség lehet. Ezen feladatok elvégzését is szívesen vállaljuk, hogy biztosítsuk, hogy valóban a lehető legnagyobb eredménnyel jár a weboldalad.

elsoreklam.hu

elsoreklam.hu

Az Első Reklám 2003- ban alakult még Net World Bt. néven, szegedi cégek honlapjainak és online reklámjaik készítésére. Azóta a bővülő kínálat és napról-napra gyorsabban fejlődő internetes társadalommal együtt az Első Reklám is gyarapította szolgáltatásait. Saját szoftver termékeit azonnal megvásárolhatják és azokat hasznosíthatják vállalkozásaik. Az igények bővülésével kinőttük Szegedet, így már megyei, régióbeli, országos és külföldi cégekkel is kapcsolatban állunk. Célunk az ügyfelek teljes körű kiszolgálása és a legnagyobb megelégedésére törekvés minden megrendelőnél. Szolgáltatásaink ügyfél centrikusak és a cég munkatársai hozzáértésükkel biztosítják a szolgáltatás minőségét.

Emdol online marketing cég

Emdol online marketing cég

Fejlesztéseinkkel cége weboldalát könnyen megtalálják majd a potenciális vevők. A honlapkészítésen, javításon, fejlesztésen túl vállalunk webáruház kialakítást, keresőoptimalizálást, valamint honlap utánkövetést is. Kollégáink, tanácsadóink a kézzel fogható eredményért dolgoznak az Ön sikerének érdekében. A projekt elkészítése után sem engedjük el a kezét, hiszen tanácsainkkal, elemzéseinkkel, javításokkal folyamatosan segítjük a konkurencia felülmúlását és az Ön profittermelését. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra és válasszon kész csomagajánlataink közül, vagy kérjen egyedi árajánlatot online.

Tuti menü