Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kattintás alapú hirdetések képes leírás - Online reklám.tlap.hu
részletek »

Kattintás alapú hirdetések - Online reklám.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online-reklam.tlap.hu » Kattintás alapú hirdetések
Keresés
Találatok száma - 8 db
Etarget

Etarget

Társaságunk lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a magyar kereső portálokon, az első pozíciók között jelenítsenek meg weboldalukra mutató linkeket. Ügyfeleink kiválaszthatják azokat a kulcsszavakat, amelyekre keresve linkjeik megjelennek, legyen az szöveges kereső, katalógus, vagy speciális témájú cikk. Ez által biztosítjuk, hogy az adott link olyan célcsoport számára jelenik meg, aki érdeklődik a célportál iránt.

Etarget - Netraktív

Etarget - Netraktív

Az Etarget egy kattintás alapú (PPC- Pay Per Click) hirdetési rendszer, amivel olyan nagy forgalmú portálokon helyezhet el szöveges hirdetéseket, mint például az Iwiw, a Myvip, vagy a lap.hu oldalak. Az Etarget jelenleg több mint 1200 társportálon jelenít meg szöveges hirdetéseket, a jelentősebb partnerportálokat itt megtekintheti. A megadható marketingszöveg összesen 120 karakter hosszú lehet, 4 sorban. Hirdetése akkor jelenik meg, amikor egy felhasználó az Ön által megadott kulcsszavakra keres, vagy olyan oldalon böngészik, melynek tartalma szorosan összefügg a megadott kulcsszavakkal.

Google AdWords

Google AdWords

A Google AdWords hirdetési rendszerével lehetősége van új, minőségi látogatókkal megnövelni weboldala forgalmát, így új ügyfeleket és plusz bevételt szerezhet. Honlap tulajdonosként bizonyára régóta foglalkoztatja a kérdés, hogy melyik az igazán hatékony reklám, ami nem csak látogatókat, hanem új ügyfeleket is teremt. Az AdWords hirdetés azért hatékony, mert itt nem Önnek kell keresni az ügyfeleket, mint például egy újsághirdetéssel, hanem Önt keresik. A szlogen sem véletlen: 'Lényeg az eredmény', amit a reklámköltség is tükröz, hiszen nem a megjelenésért, hanem a honlapra érkező látogatóért kell csak fizetni.

Google Adwords hirdetés

Google Adwords hirdetés

Vannak esetek, amikor a hatékony, keresőoptimalizált internetes megjelenést érdemes még hirdetéssel is megtámogatni. A honlap rendben van - azaz hű és jó képet ad az Ön szervezetéről, szolgáltatásairól. A keresőoptimalizálásnak köszönhetően abban is biztos lehet, hogy az Ön honlapja jól látható az internetes keresőkben. Így mindenki, aki a szervezet, vagy a szolgáltatás után érdeklődik, eljut a megfelelő információkhoz. Mégis szükség lehet arra, hogy egy újabb csatorna nyitásával még több emberhez jusson el... Amikor Önnek egyedülálló ötlete van, ha olyan szolgáltatást indít, amire korábban még nem volt példa, vagy olyan termékkel jelenik meg, ami egészen újszerű. Előfordulhat, hogy az oldal tartalma, a szervezet szerteágazó tevékenysége miatt a keresőoptimalizálás nem kifizetődő. Ha a tevékenységeket csak sok keresőszóval lehet lefedni, akkor érdemes elgondolkozni egy célzott, költséghatékony kampányon, a Google AdWordsTM rendszer használatán.

Google AdWords Szisztéma

Google AdWords Szisztéma

Sajátítsd el az AdWords művészetét és katapultáld a vállalkozásod bevételét 200%-tól... akár 5.000%-ig! Így igaz! Függetlenül attól, hogy már 5 éve AdWords-özöl, vagy még azt sem tudod milyen egy AdWords hirdetés... Ma egy új világot fogsz felfedezni, ahol már Te diktálod a feltételeket az ügyfeleidnek, és egy félelmetes elismert hatalommá nősz a piacodon! A Google megalkotta a történelem legnagyobb direkt marketing gépezetét...

Google hirdetés

Google hirdetés

A Google hirdetés (Google AdWords) a világ legnagyobb internetes hirdetési rendszere, mely segítségével hatékonyan növelhető honlapja látogatottsága. Az AdWords egy úgynevezett PPC (Pay-Per-Click), magyarul kattintás alapú hirdetési rendszer. A hirdetők kulcsszavakra, kifejezésekre licitálnak. Amikor valaki a keresőben rákeres az Ön hirdetésének egyik kulcsszavára, akkor az vagy jobb oldalon a Google hirdetések között (szponzorált linkek), vagy bal oldalon az organikus találatok felett jelenik meg. Ezen felül a Google partneroldalain és kiemelt partneroldalain (pl:g-mail) is megjeleníthetőek a hirdetések sok helyen akár videó formátumban is.

Google hirdetés Adwords kampány ppc

Google hirdetés Adwords kampány ppc

Önnek minőségi látogatóra van szüksége, aki az ön termékét keresi. Erre tökéletes megoldás az adwords hirdetés, ahol csak az a leendő vásárló kattint a hirdetésére, aki az Ön termékét keresi. Így Önnek csak azért a kattintásért kell fizetni, ami az ön hirdetésére érkezett, nincs feleslegesen elköltött reklámköltség, ahol nem látja, hogy az ön termékének célcsoportjához egyáltalán elért-e a hirdetése. Látogassa meg weboldalunkat és győződjön meg eme hirdetés forma azonnal érzékelhető előnyeivel.

Google reklám

Google reklám

Honlapod látogatottságával, növelheted a céged bevételét! Egy biztos, csak a hatékony hirdetés hoz új ügyfeleket, több bevételt! Tudod mennyi látogatót, ügyfelet és bevételt jelent a jó pozíció? Gondoltál már arra, hogy mennyivel nőhet a honlapod látogatottsága, a céged bevétele, ha a keresőkben az elsők között van a honlapod? Szeretnél olyan látogatókat a honlapodra, akik a termékeid, szolgáltatásaid iránt érdeklődnek és potenciális ügyfeleid, vevőid lesznek? Mi segítünk neked!

Tuti menü